Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Топ 3 наймодніших брючних костюма на весну-літо 2019

17. 04. 2019

Жіночі брючні костюми давно вийшли за межі строгих ділових образів. Сучасні комплекти дозволяють виглядати стильно, ефектно і бездоганно в будь-якій ситуації. Вони вдало адаптуються під повсякденні прогулянки, офісні норми і романтичні побачення. Ми підібрали 3 найпопулярніших моделі брючних костюмів на весну і літо 2019 року, які допоможуть вам всіх затьмарити своєю красою.

Трендові моделі брючних костюмів весна-літо 2019

У цьому сезоні вибір стильних костюмів великий. На першому місці серед лідерів залишаються однотонні костюми від білого до насичених яскравих кольорів. Актуальними залишаються укорочені брюки і довжиною в підлогу, які гармонійно поєднуються з приталеними і подовженими піджаками. Багато літніх костюмів мають оригінальний асиметричний крій або відмінно поєднуються з кроп-топами.

Переваги брючних костюмів:

1. Краса.

Жіночі брючні костюми завжди виглядають стильно і елегантно.

2. Практичність.

Зручні брюки з вільним верхом забезпечують свободу і легкість.

3. Універсальність.

Деякі костюми підходять для створення офісного, вечірнього та спортивного стилю.

Правильно підібраний жіночий брючний костюм справді стане готовим образом практично на всі випадки життя. Вам буде достатньо тільки змінювати взуття та аксесуари перед походом на роботу, в театр або прогулянку. Щоб відчувати себе максимально комфортно, створюйте костюми на замовлення з м'якого трикотажу, найніжнішого шовку, оксамиту, що зачаровує або натурального льону, бавовни. Тим більше що трендові фасони костюмів справді створені для вашого комфорту.


1.Брючний костюм в піжамному стилі

На перший погляд це досить неординарне рішення, яке спочатку змусить озиратись багатьох людей. Але з іншого боку - це чудова адаптація домашнього затишку до міських умов. Парадно-вихідні «піжами» можуть повністю повторювати крій і малюнок спальних варіантів. Підкреслити їх вуличний статус допоможе яскравий макіяж, красива зачіска і лаконічні туфлі на високих підборах.

Особливості піжамних костюмів:

    найкраще виглядають вироби з шовку і бавовни;
    впізнавані піжамні принти: смуги, клітка, горох і квіти;
    популярні фасони: брючні костюми з сорочкою, блузою на запах, моделі з білою строчкою.

Така піжама добре виглядає в базовому поєднанні. Але якщо у вас ще є сумніви з приводу гармонійності образу, можете розбити комплект на частини. Він прекрасно буде виглядати зі всілякими брюками, жакетами, спідницями і сукнями. До того ж це підкреслить той факт, що одяглися ви так усвідомлено і це зручний прогулянковий костюм, а не улюблена піжама.


2. Комфортний літній спортшик

Коли хочеться максимальної зручності і ефектного образу, виручають комплекти одягу в спортивному стилі. Незважаючи на спортивне взуття, толстовки або незвичайні шапки, образ може виглядати надзвичайно елегантно, красиво і стильно. Сьогодні комплекти в стилі спортшик доречні і для офісної роботи, так як все більше нагадують вбрання в спорт-casual.

Особливості комплектів в образі спортшик:

    заміна шпильок на спортивне взуття;
    комбінація елегантних костюмів з толстовками, топами і футболками;
    зручний місткий рюкзак замість клатча;
    проста багатошаровість в образі в межах 3-х відтінків;
    костюм в спортивному стилі можна поєднувати з витонченими туфлями.

Брючні костюми відмінно поєднуються зі спортивним взуттям. При цьому зовсім не обов'язково відмовлятися від класичної сумки. Біла сорочка і улюблена сумочка допоможуть створити чудовий діловий образ, в якому вам буде неймовірно зручно і комфортно. Добре виглядають в таких поєднаннях штани з рюшами в області талії, цікавими поясами або гумками близько щиколотки. І не забувайте про натуральні тканини для таких костюмів: кашемір, бавовна, шерсть і трикотаж.


3.Укорочені брючні костюми

У минулому сезоні укорочені брюки також були в моді. Але в 2019 році дизайнери розширили варіанти укорочених моделей. Тепер вони не тільки прямі і завужені до низу, а й широкі, розкльошені. Поєднуються такі брюки 7/8 з укороченими і подовженими піджаками, жакетами. При цьому виглядають вони в образі просто чарівно.

Важливо правильно підібрати довжину таких брюк, щоб візуально не зменшити свій зріст. Ідеально, якщо укорочені моделі злегка доходять до щиколоток, але при цьому не закривають їх. В якості додаткового стильного акценту стануть рюші, волани і легкі піджаки без рукавів. Вони ефектно виглядають в поєднанні з класичними туфлями, елегантними човниками і навіть ботильйонами. Бажаємо вам яскравих стилістичних рішень з наймоднішими брючними костюмами 2019го року!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()