Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Топ-3 сучасних варіантів багатошаровості у верхньому одязі

25. 09. 2019

Перші холоди в осінньо-зимовий період істотно розширюють межі дозволеного для створення цікавих аутфітів. Тепер наряди з тонких суконь, щільних костюмів і теплих светрів доповнює величезний арсенал верхнього одягу. Стараннями дизайнерів і модниць street style багатошаровість в верхньому одязі вважається одним з головних трендів. У цій статті ви дізнаєтеся, як створювати сучасні стильні комплекти з курток і пальто, комбінуючи їх відразу в одному образі.

https://ricci.com.ua/ukr/iskustvennaja-kozha-161-pn213-161-pn213
Штучна шкіра 161/pn213
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-gg722192-gg722
Еко-шкіра 192/gg722
https://ricci.com.ua/ukr/ehkokozha-162-as38-162-as38
Еко-шкіра 162/as38

 

Особливості багатошаровості у верхньому одязі

Вибір верхнього одягу для створення помітних багатошарових образів просто величезний. Його можна починати з хутряних жилетів, джинсових, шкіряних і стьобаних курток, а закінчувати теплими пальто, шубами і дублянками. І хто б міг подумати, що ці самодостатні речі буде модно носити в поєднанні одне з одним. Сьогодні багатошаровість у верхньому одязі стає основою найефектніших образів, які хочеться роздивлятися годинами.

Головні правила шарів у верхньому одязі:

1. Контраст фактури і матеріалів.

2. Гармонійне поєднання кольору.

3. Дозоване комбінування стилів і аксесуарів.

https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-mr605192-mr605
Твід 192/mr605
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-mr600192-mr600
Вовна пальтова 192/mr600
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.182-sr953182-sr953
Вовна пальтова 182/sr953

 

Щоб кожен шар виглядав виграшно, одяг повинен відрізнятися за текстурою, поєднуватися за кольором і стилем, а також знаходитися в правильній послідовності. Для цього збирайте образ спочатку з тонких шарів, а закінчуйте найщільнішими. Намагайтеся використовувати не більше двох контрастних кольорів, які можна доповнювати близькими приглушеними або нейтральними відтінками. Ну і головне завдання багатошаровості - всі шари повинні бути помітними. Тому жилети, жакети, куртки або шуби по можливості не варто застібати.

 

Трендові комбінації у верхньому одязі

Класичне поєднання тонкої сорочки і джемпера давно вже не викликає особливого інтересу. Але такий приклад найпростішої багатошаровості можна легко обіграти за допомогою легкої куртки і пальта. Ми підібрали для вас приклади найстильніших багатошарових поєднань у верхньому одязі, які зараз особливо популярні серед відомих модниць.

  1. Шкіряна куртка під пальто

Щоб створити привабливий багатошаровий образ зі шкірянкою не потрібно особливих зусиль. Достатньо всього лише надіти на щільний светр куртку-косуху і поверх накинути пальто. Це улюблена «фішка» відомих фешн-блогерів, яка не найпрактичніша у використанні, але в житті та на фото виглядає неймовірно круто. У більш складних аутфітах светр можна замінити привабливими шарами з мереживної білизни, довгої футболки і тонкого трикотажу.

  1. Пальто з щільною джинсовою курткою

Трохи утеплитися в холодні дні допоможе поєднання джинсової куртки з теплим пальто. При цьому фасон останнього може бути будь-яким, головне, щоб рукава вільно надягалися на руки з урахуванням всіх шарів одягу. Якщо виникає якийсь дискомфорт або замість пальто ви хочете використовувати легкий тренч, то замініть щільну куртку тонкою джинсовою сорочкою. І якщо дозволяє фігура, то можна ще надіти не один шар одягу під низ.

  1. Пальто і жакет

Вельми елегантні образи виходять в комбінації жакета або піджака з пальто. Вони можуть бути безпосередньою частиною брючного костюма або доповнювати тонке плаття і светр. Особливо чудово виглядає поєднання ультрамодної плісированої спідниці з теплим гольфом, картатим жакетом з акцентом на талії і накинутим поверх осіннім пальто. Високі чоботи і структурна сумка ідеально доповнять такий розкішний комплект.

 

Якщо такі приклади багатошаровості у верхньому одязі здаються вам не дуже практичними, то завжди можна використовувати тонкі стьобані жилети і куртки. Цей спосіб давно використовується в сфері моди. Тим не менш, він все ще актуальний і відмінно утеплює пальто, шубу або куртку. І ще один головний секрет ефектних багатошарових образів - це якісні натуральні тканини, які ви завжди знайдете в інтернет-магазині «Stella Ricci».

 

Скористайтеся трендовим ефектом багатошаровості у верхньому одязі, щоб цієї осені бути найстильнішою!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()