Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Топ-5 ефективних суконь, щоб заховати невеликий животик

04. 06. 2020

Кожна жінка відчуває себе впевненою тоді, коли виглядає чарівно. Але в різний період життя практично всі дівчата і жінки комплексують з приводу випираючого животика. На самому початку літнього сезону, тим більше після затяжного карантину, хочеться виглядати свіжою, підтягнутою і стрункою. Зробити це миттєво допоможе правильно підібраний одяг. У цій статті ви дізнаєтеся про 5 найбільш ефективних фасонах суконь, які допоможуть приховати невеликі складки на боках і животі.

https://ricci.com.ua/ukr/sherst-162-ag414-3162-ag414-3
Вовна 162-ag414-3
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.201-gg818201-gg818
Костюмна тканина 201/gg818
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.191-sr1020191-sr1020
Жакард 191/sr1020
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.182-tv540182-tv540
Шифон 182/tv540
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.201-gg795201-gg795
Шифон 201/gg795
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.000-ps23-1000-ps23-1
Жакард 000/ps23-1

Ідеальні фасони суконь для створення стрункої фігури

Абсолютно будь-яка фігура красива по-своєму. Правильно підібраний одяг підкреслює це природним чином і невеликий животик цьому не перешкода. Причини його появи завжди різні, а тому тренування і дієти не всім підходять. Виглядати чудово при будь-якому розкладі допоможуть 5 найвдаліших фасонів суконь, які ненав'язливо приховують особливості живота і проявляють вашу стрункість.

1. Нью-лук

Сукні в стилі нью-лук – ідеальний фасон для створення витонченої і жіночної фігури. Завдяки особливостям крою плаття наближає до типу «пісочного годинника»: підкреслює плечі, акцентує увагу на тонкій талії і робить плавний перехід до стегон.

Особливості фасону:

• округлена лінія плечей;

• завищена талія;

• розкльошений або пишний низ.

Верхня частина сукні щільної форми на кшталт корсета – найвдаліший варіант. Він ідеально вимальовує лінію талії та приховує складки на боках. Пишна спідниця довжиною до середини гомілки відмінно ховає живіт та візуально робить талію тоншою.

Зверніть увагу! Найбільш виграшно таке плаття виглядає на дівчатах з невеликими грудьми.

2. Сукня на запах

Розкішний фасон сукні на запах створює привабливий чуттєвий образ. Це незамінний варіант для будь-якої представниці прекрасної статі. Сукня має досить вільний крій, а в передній частині зшита по діагоналі. Фасон підкреслює талію і вільно струмує по тілу. Завдяки цьому живіт стає непомітним, а фігура виглядає максимально жіночно.

3. А-силует зі струмуючої тканини

Приховати невеликий живіт в вечірній або весільній сукні допоможе крій А-силуету з ніжної струмуючої тканини. Тут також на вас працює висока лінія талії, більш розкльошена спідниця. Летюча тканина м'яко лягає по фігурі, ховає животик і створює легкий, повітряний романтичний образ.

4. Сукня з баскою

Елегантні сукні із баскою чудово приховують об'ємний животик. Вони не завжди на піку моди, але фігуру коректують відмінно. Існують різні варіанти розміщення широкої оборки. Якщо у вас трохи звисає животик, наприклад, після недавніх пологів, то вибирайте баску, яка починається відразу від лінії талії. Фігура в такій сукні виглядає стрункою і підтягнутою.

5. Сукня-жакет

Відмінний варіант для створення елегантних аутфітів з діловими нотками. Щільне плаття-жакет поєднує в собі якості відразу декількох фасонів:

  • воно трохи приталене, як сукня-футляр, але краще приховує живіт.
  • витягує силует шляхом вертикального розміщення ґудзиків, як у сукні-сорочки, але краще тримає форму внаслідок щільної тканини;
  • промальовувати тонку талію за допомогою високого розміщення ґудзиків або пояса.

Плаття-жакет з рукавами добре прикриває руки, які можуть бути проблемною зоною при зайвій вазі. V-подібний виріз відкриває лінію шиї, витягує силует. Тому такий фасон робить стрункішими безвідмовно.

7 порад, щоб заховати животик під одягом

Перераховані фасони допоможуть вам швидко вибрати або зшити плаття, щоб приховати живіт. Якщо у вас немає на це часу, а потрібно зараз же виглядати стрункіше, зверніть увагу на те, як підкреслити переваги і скорегувати недоліки.

Важливі поради для корекції фігури одягом:

  • віддавайте перевагу вільному крою, а не речам, що облягають;
  • вибирайте одяг з вертикальними смугами;
  • носіть однотонні сорочки та блузи;
  • підкресліть талію;
  • схиляйтеся до довжини сукні трохи нижче коліна;
  • уникайте фасонів з рюшами або драпіруванням в області живота;
  • носіть взуття на підборах;
  • при об'ємних стегнах завершуйте образ кардиганом або жакетом.

Одяг для жінок з великим животом передбачає вільний крій, вертикальні лінії й акцент на талії. Такі вироби допомагають виглядати стрункіше та відчувати себе впевненіше. Зшиті за індивідуальними мірками сукні з якісної тканини краще справляються з цим завданням і виглядають на порядок вище покупних моделей. На сайті ricci.com.ua ви знайдете натуральні зносостійкі тканини з Італії для пошиття презентабельного одягу, який робить фігуру стрункішою.

 

Насолоджуйтесь своєю красою незалежно від пропорцій фігури за допомогою ефектних суконь правильного фасону!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()