Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Топ-5 практичних подарунків на Новий рік 2019, які потрібні всім

12. 12. 2018

Напередодні свята багато хто заморочується новорічними подарунками. Хочеться показати турботу, здивувати і порадувати. Якщо часу на обдумування чогось обмаль, пропонуємо вибирати практичні подарунки. Ми підготували для вас 5 варіантів корисних презентів, які точно не будуть припадати пилом в коробках.

1. Наволочка з натурального шовку

Кожна дівчина хоче виглядати добре, зі свіжим відпочилим обличчям навіть після пари годин сну. Звучить нереально, але шовкова наволочка справді Сінді Кроуфорд. Шовк неймовірно м'який і гладенький матеріал, а тому не залишає відбитків після сну на обличчі і запобігає ризику появи зморшок.

Особливості наволочки з шовку:

1. Прекрасно «дихає» і підтримує комфортну температуру в будь-яку пору року.

2. Має високу міцність, прослужить довго без втрати своїх якостей.

3. Гладенька поверхня шкіри мінімізує тертя, запобігаючи появі зморшок-заломів.

4. Тканина наповнена білками і амінокислотами, підтримує вологість шкіри.

5. У волокнах шовку не розвиваються мікроби, що допомагає впоратися з акне, екземою і т.д.

6. Гладенька тканина не вбирає засоби по догляду і вони точно залишаться на обличчі, волоссі.

7. Шовк не електризується, розгладжує волосся і сприяє їх красивому блиску.

Якщо дівчина не відразу оцінить подарунок, то з часом гарантовано переконається в його ефективності. Слід вибирати наволочки з натурального якісного шовку і міняти їх 1-2 рази на тиждень. Тоді обличчя буде кращати буквально на очах. Щоб бути впевненими у виборі, рекомендуємо пошити шовкову наволочку на замовлення. Вибирати тканину краще в спеціальних магазинах. Наприклад, у нас в Stella Ricci ви знайдете широкий асортимент справді якісного шовку із Італії.

2. Класична шовкова піжама

Щоб догодити з дарунком, він повинен бути красивим, корисним і актуальним. Взимку хороша шовкова піжама не залишить байдужим нікого. Навіть ті, хто звинувачує її в надмірній "слизькості", можуть згодом оцінити її переваги. Виглядає вона розкішно, приємна на дотик, регулює температуру тіла, а шкіру робить більш гладкою і бархатистою.

Обирайте хорошу піжаму з натурального шовку. Він не буде сковувати рухів при вільному крої, а тканина практично не відчувається при дотиках. Це ідеальні умови для міцного сну. Підходить такий подарунок і для жінок, і для чоловіків. Можна пошити піжаму на замовлення з якісного італійського шовку, створюючи ексклюзивні моделі для двох.

3. Шарф

Навіть якщо у людини є все, то новий стильний шарф не завадить. Це відмінний варіант, якщо немає часу думати, що подарувати на Новий рік 2019. Зимові шарфи завжди асоціюються з турботою, теплими почуттями і доброзичливістю. Це гарний аксесуар і практичний презент. Він універсальний! Підійде для вияву любові до рідних і виручить в питанні презентабельного подарунка начальнику.

Однотонний кашеміровий шарф - це кращий вибір. Його неймовірна ніжність в поєднанні з хорошими зігрівальні властивості бентежить усіх. При цьому бажано підібрати колір, який буде гармонійний до більшої частини гардероба обранця. Якісний теплий шарф приємно отримати будь-якій людині, незалежно від віку і соціального стану. Причому особливу пристрасть до шарфів відчувають не лише дівчата, а й чоловіки.

4. Кашеміровий костюм

Навіть найстильніша дівчина мріє після повернення додому змінити яскраві туфлі на шпильці і вузьку спідницю на затишний, м'який і неймовірно комфортний кашеміровий костюм. Одягнувши його всього одного разу, вам захочеться провести в ньому всю зиму. І це цілком реально, тому що кашемірові костюми виглядають стильно і дорого.

Дивовижні властивості кашемірових костюмів:

1. Тонка і неймовірно тепла нитка.

2. Речі виходять легкими і повітряними.

3. Вони набагато м'якше шовку.

4. Мають високу зносостійкість.

5. Сухе тепло такого одягу сприятливо впливає на тіло.

Костюм з кашеміру відмінно поєднується з речами в спортивному і повсякденному стилі. Його сміливо можна вдягати для прогулянки в парку, посиденьок з друзями в кафе, для шопінгу і походу на каток. За бажання можна знайти жіночні варіанти зі спідницею, які відмінно підійдуть для побачення.

5. Плед з рукавами

Ще один практичний подарунок на Новий рік 2019 - теплий плед. Якщо звичайні накидки здаються нудними і банальними, то плед з рукавами здивує багатьох. Він схожий на великий прямокутний халат, який надівається спереду. Це справжня знахідка для аматорів повалятися перед телевізором з чашкою чаю або попрацювати за ноутбуком, повністю загорнувшись у плед.

Безперечні переваги пледа з рукавами:

1. Зручний: в нього легше завертатися і насолоджуватися теплом.

2. Функціональний: зручний для читання книг, керування пультом, телефоном і т.д.

3. Практичний: тонше ковдри, менше забруднюється, легше прати.

4. Мобільний: можна брати з собою, компактний і легкий.

Взимку за постійних перепадів температури і опалення, така річ - просто необхідність. Подарунок обов'язково буде популярним і улюбленим серед жінок, чоловіків і дітей. Його головна особливість у простоті і комфорті. Завдяки великому вибору кольорів і розмірів ви зможете підібрати ідеальний варіант.

 

Бажаємо вам порадувати близьких людей найпотрібнішими і практичними подарунками на Новий рік 2019!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()