Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Топ-5 трендових речей з леопардовим принтом на осінь-зиму 2019-2020

26. 11. 2019

Анімалістичні принти мають попит в осінньо-зимовому сезоні. Серед них як і раніше лідером є леопардовий візерунок. Зараз із «плямистими» речами можна створити цілком елегантні та благородні аутфіти без найменших відтінків вульгарності. Ми виділили 5 актуальних речей для цієї осені й зими з трендовим леопардовим малюнком, щоб ви з легкістю створювали вишукані образи на кожен день.

 

Модні анімалістичні принти в новому сезоні

Останнім часом модні покази не обходяться без речей із тваринним забарвленням різного кольору. У сезоні осінь-зима 2019-2020 подіум підкорювали поєднання візерунків «зебри», «змії», «тигра» і «леопарда». Вони зустрічалися практично на всіх елементах образу: від спідньої білизни до верхнього одягу. Найбільш поширений леопардовий малюнок краще всього проявляє себе в 5 речах. Його дозоване використання в одязі допоможе вам швидко вийти на новий стилістичний рівень.

https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.182-ag580182-ag580
Штучне хутро 182/ag580
https://ricci.com.ua/ukr/trikotazh-ps391142-ps391
Трикотаж 142/ps391

 

Актуальні речі з леопардовим принтом:

1.Взуття.

2.Спідниця.

3.Сукня.

4.Блуза/светр.

5.Пальто/шуба.

Усього лише туфлі з леопардовим принтом миттєво надають шарму навіть нецікавому образу. Тонкі шифонові спідниці з «плямистим» малюнком у поєднанні з об'ємним светром або приталеним гольфом виглядають жіночно, елегантно і романтично. Сексуальні сукні з леопардовим візерунком легко урівноважуються максимальною довжиною подолу, грубим взуттям і натуральним макіяжем. Блузи та светри з модним принтом не бояться червоної помади на губах, виглядають неймовірно стильно з базовими речами. А ось леопардове пальто надає дивовижної розкоші навіть монохромним комплектам.

 

 

Як стильно поєднувати леопардовий принт в одязі

https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.191-gg673191-gg673
Шовк 191/gg673

Яскравий анімалістичний візерунок виступає справжньою зброєю в руках жінок. Залежно від вашого бажання одяг з леопардовим малюнком може виглядати стримано, мило або ж сміливо і зухвало. І тільки правильна комбінація речей допоможе створити вам потрібний настрій. Для цього обов'язково звертайте увагу на колір одягу, розмір візерунка і якість матеріалу. Для максимальної упевненості вибирайте натуральні італійські тканини з леопардовим принтом в інтернет-магазині «Stella Ricci».

https://ricci.com.ua/ukr/trikotazh-ps392-132-ps392
Трикотаж 132/ps392
https://ricci.com.ua/ukr/trikotazh-sr187-000-sr187
Трикотаж 000/sr187

 

 

Благородні образи:

  • з бежевим;
  • з білим;
  • з чорним.

Агресивний леопардовий візерунок виглядає м'якше у поєднанні з білим, чорним і бежевим кольором. При цьому бежевий повинен повторювати теплий або холодний відтінок основи леопардового принта. Аналогічно можна дублювати темні кольори «хижого» візерунка за допомогою чорного або коричневого кольору. Образи в такому поєднанні виходять спокійними й елегантними.

https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-mr602192-mr602
Вовна пальтова 192/mr602
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.182-ps675182-ps675
Вовна пальтова 182/ps675

 

Сміливі образи:

  • з джинсами;
  • з яскравими кольорами;
  • з геометричними візерунками.

Синій колір і тваринне забарвлення гармонійно доповнюють один одного, виглядають свіжо, зухвало, але не виходять за межі пристойності. У такій комбінації речей можна піти в інститут або навіть на роботу, якщо там допускається вільний стиль одягу. А ось поєднання з яскравими кольорами та іншими принтами вже складніше підібрати правильно. Щоб не виглядати вульгарно, вибирайте досить закритий одяг з леопардовим малюнком. Якщо ви поєднуєте різні принти, то обов'язково стежте, щоб вони збіглися між собою у розмірах і відтінках.

 

 

Будьте яскравою і стильною у новому сезоні!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()