Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Топ-6 трендових фасонів суконь на весну-літо 2019

27. 03. 2019

Весна радує очі не тільки оживаючою природою, а й великою різноманітністю яскравих суконь. У весняно-літніх колекціях багато дивовижних нарядів, які подарують радість, посмішку і комфорт. Ми пропонуємо розглянути наймодніші фасони суконь 2019, щоб ви могли з легкістю адаптувати актуальні тенденції в свій гардероб.

Моделі весняно-літніх суконь 2019

У цьому сезоні дизайнери представили неймовірну кількість суконь. Серед них можна виділити схожі моделі, декор та акценти. В цілому вони використовували практично всі: різні матеріали, неймовірні кольори, неординарний крій, оборки, плісировку, облягаючі силуети і супер об`єм. Ми виділили топ-6 фасонів, які слід взяти на замітку.

1. Сукня на ґудзиках

Плаття на ґудзиках виглядають неймовірно жіночно в будь-якій інтерпретації. Це практичний і стильний фасон, який гармонійно виглядає в повсякденних аутфітах і на урочистих заходах. Таке «плаття-халат» підходить практично всім дівчатам, незалежно від віку і комплекції.

Довгі моделі зі спідницею-кльош допоможуть приховати повноту стегон. Якщо такої проблеми немає, то завжди можна розстебнути нижні ґудзики і створити спокусливий розріз. Не менш стильним і привабливим виходить образ з сукнею-жакетом. Видозмінений двобортний жакет виручить в різних ситуаціях. Довжина міні більше підійде для вечора, а міді буде доречна в офісі.

2. Сукня з запахом

Дивовижний крій сукні з запахом володіє привабливими властивостями. Його простий фасон додає особливої чуттєвості і граційності будь-якій жінці. Футболка прекрасно витягує шию, плечі здаються вужче, фігура стрункішою і сама талія краще промальовується. Моделі можуть доповнювати рукава різної довжини, які завжди врівноважує спідниця-кльош.

Таке плаття не сковує рухів і абсолютно зручне на кожен день. Вечірні варіанти шиють з оксамиту, шовку, атласу і шифону. Вироби з летючих струмуючих тканин виглядають чарівно, але вимагають додаткового контролю, так як вони можуть відкритися при поривах вітру. Щоб уникнути такого ефекту, використовуйте за необхідності додаткові застібки на ґудзиках.

3. Наряди у вікторіанському стилі

Витончені сукні з вікторіанськими нотками - це ідеальне поєднання елегантності і розкоші. Вони акуратно підкреслюють красу фігури навіть при закритому крої сукні. Дуже добре підходять для створення романтичного і ніжного образу.

Характерні елементи вікторіанського стилю в сучасному одязі:

високі комірці або зав'язки;

багатошаровість в одязі;

сукні активно декоровані рюшами, мереживом, оборками;

для пошиття використовується атлас, оксамит, шовк, сатин.

Сукні допомагають промальовувати силует «пісочного годинника», підкреслюють плавні лінії фігури, виглядають стримано і жіночно. В якості прикрас в дусі представленої епохи підійдуть кулони, медальйони із зображенням сердець, голубів, змій та янголів.

4. Асиметрія і драпірування

Несподівані вирізи, сміливі розрізи і креативна асиметрія чарівним чином забезпечують розкішний вигляд. Виглядають такі сукні дуже стильно і цікаво, навіть за відсутності додаткових елементів декору. Завдяки нерівному крою, плаття ідеально виглядає на будь-якій фігурі і підкреслює принади.

Промальовувати спокусливий силует можна за допомогою красиво спадаючих ліній і плавної драпіровки. Це простий і дієвий спосіб, щоб створити максимально привабливу вечірню сукню. Оголивши навіть невеликі ділянки тіла в такій сукні, ви будете виглядати чарівно.

5. Сукня з воланами і оборками

Практично кожен сезон фасони суконь з рюшами і воланами залишаються популярними. Цього разу деякі дизайнери настільки захопилися цим трендом, що представили сукні від скромних кокетливих «хвиль» до нарядів у вигляді однієї великої оборки. Для вашої ж зручності, ми пропонуємо використовувати рюші і волани в невеликих дозах, щоб не додати собі візуально зайвих об`ємів і не перевантажити образ.

6. Сукня-черепашка

Пишні і об'ємні рукави зараз в моді. Але на подіумах особливо інтригуюче виглядали моделі суконь з округлими плісированими рукавами, що нагадують форму черепашки. Такі варіанти, як у Balmain і Valentino більше підійдуть для вечірнього виходу або світського заходу. У повсякденному житті більше орієнтуйтеся на рукава-ліхтарики в схожому морському стилі.

Бажаємо вам з легкістю підібрати свій ідеальний фасон модної сукні на весну-літо 2019!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()