Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Топ-7 трендів вуличної моди в Мілані весна-літо 2019

27. 02. 2019

Поки до календарної весни залишилися лічені години, пропонуємо придивитися до популярних весняно-літніх образів. Саме вулична мода знаходить все більше відгуків і популярності серед модниць. Вона поєднує в собі легкість, невимушеність і дозволяє при цьому відчувати себе комфортно кожен день. Для вас ми підготували основні модні тенденції і кращі вуличні аутфіти з Тижня моди в Мілані.
У чому особливість вуличної моди?Вважається, що поняття «street style» вперше використали в середовищі серфінгістів. Але пізніше саме в Японії цей стиль став своєрідним феноменом. Зараз цей напрямок стає різноманітним і креативним. Його активно застосовують у великих модних столицях, для відображення сучасних тенденцій серед місцевих модниць.

 

Основні центри вуличної моди:
- Нью Йорк;
- Париж;
- Мілан;
- Лондон.

 

У цьому стилі немає принципових правил. Він з радістю ігнорує прийняті в моді норми, поєднуючи брендові речі з дешевим одягом. Головне, щоб було зручно, комфортно і незвично. Завдяки такому зухвалому підходу і власному погляду на стиль, народжуються дивовижні комплекти з оригінальною подачею.
Модні тенденції street style в Мілані весна-літо 2019
Італійські дівчата завжди славилися з любов'ю до елегантного мінімалізму. Цього разу вони задіюють багато яскравих відтінків і помітних принтів. Тонкі тканини з бавовни, вовни, атласу, шифону та шкіри підкреслюють витонченість їх витончених фігур.

 

1. Стильна шкіра
Матеріали "під шкіру" довгий час не зникають з модних колекцій. Багато хто вважає, що це вже усталений «вічний» тренд. Тому досвідчені дівчата намагаються купити або пошити на замовлення шкіряні сукні. Це хороша інвестиція в свій гардероб. Якісно створена річ буде комфортною і довго прослужить.Вулична мода запропонувала нам багато стильних образів в шкірі. Особливою популярністю користуються сукні на запах, комбінезони та комплекти піджаків з шортами. Виглядають такі речі ефектно і самодостатньо. Вони не потребують помітних аксесуарів.

 

2. Костюми в клітку
Картатий принт активно задіюють в основному восени та взимку. Але ця весна не проти блиснути костюмами з твіду і вовни з традиційним малюнком в клітку. Звичний костюм урізноманітнюють яскраві кольори, великі клітини і асиметричний крій. Принадність таких костюмів в тому, що з ними достатньо носити однотонну майку - і образ вже ідеально скомпонований.

 

3. Ділові комплекти
У моді street style весни і літа 2019 го року спостерігається багато варіацій ділових аутфітів. Звичайно, не всі роботодавці оцінять такий наряд співробітника. Але якщо у вас немає строгих рамок щодо офісного одягу, то чому б не урізноманітнити робочі будні? Модні сорочки-топи, величезні піджаки з кюлотамі і незвичайні аксесуари обов'язково допоможуть вам у цьому.

 

4. Елегантні наряди
Ніхто не зможе встояти перед жіночними костюмами і сукнями. Вони підкорюють з першого погляду своїм вишуканим фасоном і глибиною бархатистого кольору. Рекомендуємо придивитися до суконь без зайвого декору з невеликим акцентом в крої. Благородні однотонні кольори привнесуть особливий шарм в образ.

 

5. Помітні сукні
Серед образів вуличної моди активно панують романтика і ретро. Переважають легкі і невагомі тканини і квіткові принти. Поряд з цим є складна комбінація геометричних малюнків, незвичайних вставок і архітектурних вирізів. Так що втілювати цієї весни образ принцеси або дивувати сучасним кроєм - вирішувати вам.

 

6. Монохромні аутфіти
Ось що дійсно не виходить з моди, так це монохромні наряди. Особливо вподобали вуличні модниці фіолетово-ліловий колір. Соковитості будням додадуть жовті, помаранчеві і бірюзові костюми. Менш провокаційними залишаються білі, сірі і бежеві поєднання.

 

7. Неон і анімалістичні принти
Кислотні відтінки і принт під шкіру пітона неймовірно популярні в сезоні весна-літо 2019. Їх головне завдання - максимально привернути увагу до модниці і виділити її з натовпу. Вони добре комбінуються в невеликих дозах з однотонними речами і приглушеними кольорами. Але є і абсолютно нестримні комбінації неону з неоном і тотальним анімалістичним візерунком.

 

Бажаємо вам яскравих, самобутніх і надзвичайно стильних нарядів в новому весняно-літньому сезоні!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()