Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Total Knit - затишний тренд сезону Осінь-Зима 2021-2022

16. 09. 2021

Холодна погода в Україні змушує терміново шукати нові рішення для оновлення теплого гардеробу. На щастя, імениті дизайнери створили прекрасні ідеї для модних образів у яких ви точно залишитеся в центрі уваги і врятуєтесь від холоду. Сьогодні ми розглянемо деякі творіння брендів більш детально і розповімо, які з них ви можете наслідувати з тканинами від Stella Ricci.

 


 

 

У колекції FW 2021/22 Loro Piana ми відзначили образи total knit з широкими прямими брюками. Це ідеальне рішення, якщо ви не любите спідниці і сукні. З брюками можна поєднувати вільний довгий светр з фактурною, але стриманою в'язкою. Якщо хочеться трохи освіжити лук, то доповніть трикотажні штани светром з ажурною в'язкою і акцентними кольоровими деталями. Ну, а для відпочинку з друзями на вихідних - худі в поєднанні з водолазкою, светром або джемпером. Варто зазначити, що бренд Loro Piana створює одяг преміальної якості протягом усієї своєї історії. Рішення цього виробника підійдуть в першу чергу поціновувачам шику найвищого ґатунку. асортимент трикотажу, який допоможе вам у створенні мінімалістичних елегантних образів.

 

 

 


 

 

Chloé і в цьому сезоні залишаються вірні своїм традиціям. Нам представили жіночні затишні трикотажні

сукні доповнені цікавими деталями. Таке рішення актуальне для творчих і волелюбних персон. Сукня може бути як вільною, так і приталеною. Урізноманітнити моделі прекрасно вийде за допомогою крою рукавів і колірних рішень візерунку тканини. У трикотажних образах Chloé FW 2021/22 знайшов своє місце ще один актуальний тренд - бахрома. Вона надає луку додаткову романтичність в стилі епохи хіпі.

Вже визначилися з бажаною сукнею? Натисніть для вибору підходящої тканини.

 

 

 


 

 

 

Незабутні і екстравагантні монохромні образи нам представили Dolce & Gabbana. Тут ви бачите вирішення з короткими шортами, трикотажними пальто, об'ємними шарфами і аксесуарами в кольорі і фактурі основних виробів. Такий лук підійде зухвалим і рішучим, тим, хто звик перебувати в центрі уваги. Прекрасним доповненням даних образів буде макіяж з яскравим акцентом на очі або губи, дорогі прикраси з дорогоцінним камінням і оригінальне дизайнерське взуття.

Вам вже хочеться чогось подібного?) Натискайте кнопку і обирайте відповідну тканину.

 

 

 


 

 

Brunello Cucinelli створили прекрасну колекцію Осінь-Зима 2021/22, яка підкорює своєю гармонійністю

форм, кольору, елегантності і зручності. У колекції «Короля кашеміру» ви знайдете рішення для будь-якого віку і типу фігури. Тут є кардигани, светри, сукні, штани різного крою, а цілісності образу надають ретельно підібрані аксесуари та головні убори. Творіння саме цього бренду однозначно будуть на піку популярності в цьому сезоні. Total Knit - невід'ємна частина стилю спорт-шик, який в свою чергу є головною концепцією бренду Brunello Cucinelli. А ось вас чекають тканини для пошиття образів Total Knit.

 

 

 


 

Сподіваємося, нам вдалося вас надихнути трендовими ідеями сезону FW 2021/22 від модних дизайнерів! І завжди раді супроводити вас в пошуках відповідних тканин для створення бажаних образів. Ми проконсультуємо по телефону 050-588-52-77 та надішлемо потрібні зразки тканин поштою, а щоб перейти до вибору теплих трикотажів натисніть .

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()