Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Трендові топи 2020: як правильно носити і з чим поєднувати

17. 06. 2020

Білизняний стиль спекотним літом – це тренд, який продиктований не тільки модою, але й погодою. Модні у 2020 році короткі топи, бандо, бюст'є та бралетти прикривають невелику частину тіла, відповідно добре пропускають повітря й рятують від спеки, що виснажує. У цій статті ми розповімо, які моделі зараз популярні та як їх правильно носити, щоб не шокувати публіку.

Модні топи 2020

Укорочені топи і провокаційні бардотки – одні з найголовніших трендів 2020 року. Кайя Гербер, Белла Хадід та інші зірки швидко перенесли такий варіант одягу з подіуму в звичайне життя. Модні блогери також засипали дивовижними жіночними образами з ефектними мереживними виробами. Сміливо та з натхненням запозичуємо у них вдалі приклади розкішних поєднань.

https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.201-mr740201-mr740
Мереживо 201/mr740
https://ricci.com.ua/ukr/kruzhevo-m5-19-000-m5-19
Мереживо 000/m5-19
https://ricci.com.ua/ukr/shelk-192-cl669192-cl669
Шовк 192/cl669
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.201-gg793201-gg793
Шовк 201/gg793
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.201-gg804201-gg804
Каді 201/gg804

Популярні види коротких топів:

  • бандо;
  • бюст'є;
  • бралетти.

Спочатку під мінімалістичними топами-бандо мали на увазі невеликий відрізок тканини, таку собі «пов'язку» для грудей. Зараз же це більш різноманітний варіант топів, які красиво оголюють плечі. Їх можна носити самостійно і в поєднанні з сорочками, жакетами.

Бюст'є – це середній варіант між бюстгальтером і корсажем. Тонкі вироби можна носити в комплекті з брюками, поєднувати з джинсами і довгими спідницями. Іноді доречно носити поверх тонкої сорочки. Щільні моделі підійдуть і для офісного костюма.

Романтичні бралетти без кісточок, вставок і застібок забезпечують максимальний комфорт своїй власниці. Це прекрасний варіант для вечірнього виходу, розслабленого повсякденного або пляжного відпочинку.

Усі вироби вважаються подобою нижньої білизни, яку дозволяється носити як окремий елемент одягу. Також подібні короткі топи можна віднести в розділ блуз, тільки більш зменшених.

Бардотка: бюстгальтер або блуза

Поняття «бардотка» утворено в честь французької кінозірки 50-х рр. XX ст. – Брижитт Бардо. Саме вона вперше засвітилася на екранах в подібному виробі. На початку минулого століття бардотка вважалася досить відвертим варіантом одягу, тому її носили лише найсміливіші. Сьогодні спокусливі міні-блузки знайшли миттєвий відгук у багатьох дизайнерів та дівчат.

Бардотка – це своєрідна блузка, просто зменшена до розмірів бюстгальтера. Більш популярний варіант назви подібного виробу в наш час – топ-бюстьє. Але за зовнішнім виглядом іноді складно провести чітку межу між дуже укороченою блузою і варіантом подовженої нижньої білизни. Щоб ніхто не сумнівався в тому, чи повністю ви одягнені, важливо вміти правильно поєднувати і носити подібний топ в повсякденному житті.

Як носити короткий топ:

  • мереживні моделі носіть з легким кардиганом або жакетом;
  • короткі моделі поєднуйте з одягом високої посадки на талії;
  • якщо відкриваєте верх, то низ повинен бути більш закритим.

Поєднання короткого топа з шортами і міні-спідницею прийнятно для пляжних аутфітов. Для офісу можна вибрати щільний варіант топа-бюстьє, який відмінно поєднується з літніми костюмами з тонкої натуральної тканини. Мереживні варіанти бардотки добре виглядають в вечірніх образах.

З чим носити мереживні топи влітку 2020

Практично будь-які короткі топи добре виглядають з джинсами і спідницями. Моделі з короткими рукавами і з відкритими плечима привносять різноманітність в літній гардероб та рятують від спекотної погоди. Щоб посилити освіжаючий ефект, обирайте вироби з натуральної тканини високої якості. Наприклад, в «Stella Ricci» ви знайдете м'які лляні, ніжні шовкові та чарівні мереживні тканини з Італії для пошиття найзручніших топів з розкішним виглядом.

 Актуальні поєднання:

  • з кюлотами, палаццо;
  • з костюмами, піджаками та жилетами;
  • поверх футболок, сорочок;
  • під низ майки-алкоголічки, тонкої блузи;

У колірній гамі переважають стильні монохромні образи в бежевих, білих і чорних тонах. Для любителів яскравих принтів у моді найбільш затребуваними залишаються леопард, пітон, пальмове листя і горошок. Щоб з мінімальними зусиллями виглядати дорого, вибирайте класичне чорно-біле поєднання, тільки в перевернутому вигляді – чорний верх і білий низ.

 

Рятуйтеся від спеки спокусливими літніми образами з універсальними топами й укороченими блузами!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()