Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Варений денім: з чим носити модний тренд весни і літа 2019?

13. 03. 2019

Тренд на джинсові речі залишається в моді ще з минулого року. У цьому сезоні більше уваги завоював одяг з вареного деніму. Яскраві відгомони моди 80-х зараз більш доступні, але все так само розкішно виглядають в образі. Пропонуємо детальніше розглянути ультрамодні поєднання 2019 року.

Мода на «варені джинси»

Звична для старшого покоління назва «джинси-варенки» може викликати здивування у молоді. Історія поняття починається з часів перебудови, коли можна було дістати речі з Заходу. Імпортний одяг був незаконним, дорогийм і неймовірно бажаним.

Мода на закордонні висвітлені джинси дозволила людям проявити свою винахідливість. Вони почали самостійно висвітлюються штани за допомогою маніпуляцій з хлористим відбілювачем. У підсумку зовні такі джинси практично не відрізнялися від бажаних закордонних виробів. Навіть сьогодні можна трохи оновити старі сині джинси за допомогою спеціальної техніки виварювання.

З чим носити стильні речі з вареного деніму?

Якщо раніше варенки поєднували з найгіднішими речами зі свого гардероба, то зараз їх можна носити в будь-якій інтерпретації. Джинси такого кольору не належать до ділового гардеробу, але цілком можуть стати хорошим варіантом офісного образу в стилі кежуал. Джинсові куртки, сорочки та сукні створюють широкий плацдарм для творчості.

Модні речі з висвітленої джинсової тканини:

    куртки;

    шорти;

    джинси;

    сорочки;

    сукні, сарафани;

    комбінезони.

Досить мати всього одну висвітлену річ з вище перерахованих, щоб відповідати модним віянням сьогодні. Актуальними вважаються моделі брюк на широкій резинці, які зібрані в області талії. Добре виглядають такі поєднання в ретро образах. Хоча сучасні блузи, топи і піджаки надають їм абсолютно сучасних штрихів.

1. Джинсова куртка

Варена джинсова куртка з об'ємними плечима або на пару розмірів більше - справжній тренд 2019 року. Вона зручна, практична, досить тепла і добре комбінується з повсякденними і романтичними образами. Дуже добре поєднується з брюками, джинсами і сукнями. Класичний чорний низ і білий верх виглядає набагато крутіше в комплекті з трохи грубуватою джинсового курткою.

2. Шорти з вареного деніму

Чудова літня річ чудово поєднується з легкими блузами, шовковими топами і однотонними футболками. У комплекті з подовженими піджаками і жакетами виходить неймовірно жіночний образ. Зібрані на поясі складки, які підкреслює ремінь - ще один модний акцент цього сезону, на який слід звернути увагу.

3. Варені джинси

Штани з вареного деніму більш відомі зараз як mom-jeans. Вони обов'язково мають високу посадку і трохи об'ємні в ногах. Довжина може бути будь-якою, краю віддавайте перевагу просто обрізаному або асиметричному. Намагайтеся, щоб щиколотки було видно. А далі стильний жакет і туфлі човники зроблять образ просто розкішним.

4. Джинсові сорочки, сукні та сарафани

Створити оригінальний офісний образ допоможе тонка джинсова сорочка. Висветленний денім в поєднанні зі спідницею завжди виглядає стильно і свіжо. Подовжені сорочки у вигляді сукні або сарафани з характерним малюнком створюють чудові молодіжні аутфіти.

5. Джинсові комбінезони

Найпростіший і модний спосіб одягтись в джинсові речі з ніг до голови - надіти комбінезон. У 2019 особливу перевагу віддавайте вільним моделям, кльошу і виробам з вираженою стилістикою робочого одягу. Навесні вони добре поєднуються з гостроносими чобітьми, пізніше з кросівками та босоніжками. У жіночому гардеробі не завадить хоча б один такий комбінезон, щоб створювати сміливі молодіжні образи.

Звертайте увагу на одяг з комбінованого деніму з контрастною грою кольору. Вітається багатошаровість, фігурні складки в області талії, широкі штани і джинсовий total look.

Бажаємо вам знайти свою універсальну річ з вареного деніму, щоб виглядати надзвичайно стильно в сезоні весна-літо 2019!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()