Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Зустрічаємо 8 Березня зі смаком: актуальні принти весною 2019

06. 03. 2019

Кращий подарунок собі на свято - гарний настрій. Зарядом відмінного настрою і позитивної енергії на 8 Березня обов'язково стане новий весняний образ. Це чудова можливість вдягнути витончені сукні та спідниці. Пропонуємо підкреслити вашу жіночність за допомогою трендових візерунків цього року.

Які фасони суконь в моді весною 2019?

З першими теплими променями сонця так і хочеться приміряти нове яскраве плаття. І ця весна - відмінний час для стильних перевтілень. У моді неймовірно шикарні вбрання з барвистими принтами і повітряними фактурами, які привертають увагу своєю простотою. Якщо ви хочете вибрати найкращу сукню на 8 Березня, зверніть увагу на ряд нюансів.

Особливості фасонів стильних весняних суконь:

    максимальна довжина;

    прозорі моделі;

    повітряні фактури;

    об'ємні рукави.

Сукня до підлоги з довгими рукавами цілком доречно для ранньої весни. Щоб надати закритій сукні пікантності, обирайте оригінальну форму рукава або відкриту спину. Також в топі головних тенденцій весни 2019 року залишаються спокусливі розрізи, високі вирізи, відкриті плечі, рюші, плаття на запах і асиметричні моделі. А ось серед популярних малюнків цього року виділяється трійка лідерів.

Наймодніші принти весною 2019

У цьому сезоні з'явилися нові візерунки в стилі «Tie dye», поп-арт, ефектом деграде і хусткових принтів. Але як і раніше високі позиції займають квіткові та геометричні візерунки. З ще більшою силою до них приєдналися анімалістичні малюнки, які надають образу впевненості і розкоші. Пропонуємо докладніше дізнатися про кожен з популярних принтів.

1. Романтичні квіткові візерунки

Різноманітність квіткових малюнків в новому сезоні приємно вражає. Ефектно виглядають наряди у весняній палітрі, які надають образу неймовірної чуттєвості і ніжності. Вибираючи плаття з квітковим принтом на 8 Березня, рекомендуємо придивитися до ряду актуальних орнаментів.

Популярні види квіткового узору:

    Великі й малі бутони;

    Кольорові візерунки на прозорій тканині;

    Етнічні мотиви.

Розмір квітів на одязі вибирайте з урахуванням пропорцій фігури. Чим більше візерунок, тим більше буде здаватися фігура. Тому величезні квіти підійдуть найстрункішим дівчатам. Повітряні квіткові сплетення під вишивку на прозорій тканині виглядають просто заворожуюче. Не менш вражаюче виглядають весняні сукні з етно-мотивами і маками, як в колекції Alexander McQueen.

2. Пристрасні анімалістичні мотиви

Цієї весни тваринні принти просто на піку популярності. Причому абсолютно не потрібно зациклюватися на класичному леопарді. Зараз цікаво виглядають аутфіти з одягом під рептилію. Поєднуйте такі самостійні речі з однотонними спокійними відтінками або комбінуйте з іншими менш помітними візерунками.

Актуальні анімалістичні принти:

    леопард;

    змія.

Речі під забарвлення тварин можна впроваджувати в свій гардероб в будь-якій кількості. Сукня з леопардовим принтом або під зміїну шкіру краще виглядає на летять шифонових моделях. Хвилясті тканини допомагають знизити градус агресивності, роблячи образ витонченіше і м'якше. В інших випадках краще комбінувати штани і спідниці в такому кольорі з однотонним верхом. При правильному поєднанні такий комплект підійде навіть для офісу.

3. Грайливий принт в горошок

Практично жоден сезон не минає без чарівного візерунка в горошок. Дрібний і великий принт на синіх, бордових, зелених і пудрових відтінках виглядає вишукано і романтично. Також можна пограти з акцентами, викликаючи асоціації з впізнаваними стилями.

Модні стилістичні напрямки в образах з горошком:

    ретро;

    рокабіллі;

    Pin-up;

    фламенко.

Стримані сукні в стилі ретро додадуть образу елегантності і цнотливості. Горошок в напрямку рокабіллі зробить образ легким, веселим і кокетливим. Святковий характер забезпечать сукні в горошок з рюшами, що нагадують пристрасні наряди для запального фламенко.

Бажаємо вам найпривабливіших суконь на 8-е Березня з ефектними принтами весни 2019 го року!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()