Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Захисні маски як позаплановий світовий тренд 2020

22. 04. 2020

Захисні маски як позаплановий світовий тренд 2020

Мода завжди відображає найбільш значущі події в суспільстві. Тому коронавірус вніс свої корективи в проведенні модних показів і напрямку нових колекцій. Багато дизайнерів вирішили, що якщо вже людям доводиться носити захисні маски, то нехай це буде красиво. Залишаємося оптимістами та робимо огляд на несподіваний «аксесуар» в світі моди, який на деякий час став невід'ємною частиною будь-якого образу.

Як пандемія відбивається на фешн-індустрії

На самому початку поширення вірусу встигла пройти велика частина Міланського тижня моди. Але тільки показ Armani пройшов без глядачів за допомогою онлайн трансляції. Паризький тиждень моди частково відзначилася появою дизайнерських захисних масок в новій колекції.

Далі по всьому світу вже почали переводити покази в онлайн-формат, переносити їх або скасовувати, як зробили Gucci і Prada. Життя триває, тому деякі будинки вирішили випускати власні оригінальні маски. Молода французька марка Marine Serre привернула увагу своєю колекцією, яку доповнили їх фірмові маски.

Маски: сучасний аксесуар або повернення тренда?

В області моди, швидше за все, коронавірус відіб'ється тільки на наступних колекціях, які зараз повинні б були відшивати. Але з початком епідемії швидко розлетілися всі брендовані маски від Fendi, які давно користувалися популярністю у покупців з Азії в якості захисту від смогу.

Цікавий факт! Вперше захисна маска стала модним аксесуаром в 2008 році з подачі Марка Джейкобса в колекції Louis Vuitton.

Насправді дизайнерські маски з'явилися в моді ще дванадцять років тому. Особливо популярними вони стали після поширення свинячого грипу в 2009 році, коли з'являлися цілі компанії, які пропонували широкий вибір захисних масок. Але створювали їх не тільки для цього. У 2014 році під час китайського тижня моди були представлені стильні респіратори, які повинні були захищати людей від забрудненого повітря. Тому азіатські «стрітстайлери» давно вже розбираються в модних масках.

Переваги тканинних захисних масок:

Захист від вірусних захворювань. І це актуально не тільки під час карантину, а й щороку в міжсезоння, коли зростає число застуд.

Багаторазовість. Тканинні маски можна прати, прасувати і знову одягати, а це суттєвий плюс для гаманця та захисту екології.

Тренування дихальної системи. Маски для обличчя відмінно захищають від холодного повітря. Крім того вони створюють додаткове навантаження під час тренувань, наприклад, велосипедистів, тим самим тренуючи дихання і кардіосистему.

Загадковість. Якщо у вас давно виникало бажання трохи сховатися від навколишнього світу, відпочити від популярності або стати невпізнанними в невеликому містечку, то зараз маска – це справжня знахідка для вас.

Стиль нових технологій. Захисна маска давно вже стала елементом стилів кіберготики та футуристичних напрямків.

Модний аксесуар. Найчастіше одноразові маски трохи лякають своїм виглядом. Але спеціально зшиті тканинні засоби захисту мають стильний вигляд і відмінно доповнюють образ.

Найбільш стильні маски 2020 року

Незважаючи на загальний меланхолійний настрій під час карантину, пропонуємо не падати духом і зберігати гарний настрій. Для цього рекомендуємо сприймати маску не тільки, як захисний засіб, а й дійсно унікальний аксесуар цієї весни. Проявляйте фантазію, підключайте своє почуття гумору і винахідливість, як це роблять інші люди. Молодь, наприклад, найбільше вподобала чорні та кольорові маски.

Незвичайні маски для захисту обличчя:

1.Маски зі стразами.

2.Весільні маски.

3.З оригінальними малюнками та написами.

Природно, коли є загроза зараження, не так вже й важливо, яка саме у вас маска. Головне, щоб в громадських місцях вона точно була. Але якщо вам хочеться бути максимально стильними та модними в будь-якій ситуації, рекомендуємо робити, як світові лідери: шити маски з тієї ж тканини, що і костюм, сукня. Такий «тотал лук» – дуже гармонійний. Щоб виглядати красиво та вберегти обличчя від подразнень, вибирайте ніжну тканину на ricci.com.ua. Бажаємо вам залишатися здоровими, стильними і з позитивним поглядом на майбутнє!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()