Рус Укр
Обратный звонок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Модні кольори осінь-зима 2023/24

28. 09. 2023

Останні теплі дні, коли ми ще можемо вдягнутися справді по-літньому, добігають кінця. Вже час перебирати свій гардероб і....ура... формувати новісінький! А щоб кожна красуня змогла ретельно підготуватися, ми вирішили написати статтю які ж кольори будуть модними наступного сезону осінь-зима 2023/2024.

Ми вже писали в попередніх статтях про червоний, сірий та рожевий. До них додаємо наступні:

1. Помаранчевий - яскравий та соковитий колір, вважається що він несе радість і щастя та добре впливає на емоційний стан людини. Цікаве поєднання буде з хакі. Синоніми – медовий, апельсиновий, янтарний. Багато відтінків, обираємо на свій смак.

2. Бежевий - цей колір переважає в різний стилях (наприклад, тиха розкіш, нормкор) та гарно поєднується з іншими кольорами. Він благородний та спокійний.

3. Коричневий – розкішний колір. Походить від «кориця», тобто колір кориці. Стильно та «не сумно» поєднується з салатовим, рожевим, жовтим, фіолетовим, синім. Класичне поєднання з білим та чорним.

4. Олива – по характеристикам це темний жовто-зелений колір, глибокий та насичений. У складі цього кольору – сірий, жовтий, зелений. Складний, цікавий та загадковий колір. Оливковий гарно поєднується з нейтральними відтінками – бежевий, білий та коричневий.

5. Жовтий - залишається з нами з минулого сезону. Колір світла, радості, позитиву, сонечка. Символізує радість, щастя, мудрість, турботу, теплоту, сімейне благополуччя. Хоча психологи вважають, що жовтий полюбляють екстраверти, а по своїм якостям жовтий означає багатство, мрії, фантазії.

6. Синьо-блакитний – складний відтінок. Колір сили та спокою, покликаний розслабляти, дарувати відчуття гармонії та миру. Боїтеся експериментів, тоді просто поєднуйте з білим та чорним.

Загалом маємо 9 кольорів, але головне – вони чудово поєднуються між собою. Кожен колір цікавий та досить смисловий. У кожного з нас є база в гардеробі і залишилося просто доповнити її актуальними моделями та модними кольорами. В цьому вам допоможе магазин італійських тканин Stella Ricci, де завжди є варіанти на будь-який смак. Тому скоріше заходьте в категорії та обирайте якісні тканин по чудовим цінам.

Другие новости
Подписка на новости
Получайте только актуальную информацию о наших акциях и новинках
Сравнение товаров ()