Рус Укр
Обратный звонок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Max Mara – бренд поза часом

14. 02. 2023

Мабуть всі знають або хоч раз чули бренд Макс Мара, багато хто навіть хоче це ідеальне історичне пальто від Макс Мара, але чи багато з вас знають історію створення цього бренду та його особливості? Сьогодні саме про це і поговоримо.

Макс Мара – італійський модний дім по дизайну та виробництву одягу, що був заснований ще у 1951 році в Реджо-нель-Емілія на півночі Італії Ахіллом Марамотті, а розробляти колекцію він почав ще у 1947 році. Він не був дизайнером, тому для розробки колекцій часто запрошували відомих модельєрів). Цікаво, що назва Макс Мара пішло від прізвища засновника та імені міського персонажа графа Макса, який майже завжди був на веселі, але дуже стильний J

За освітою засновник був адвокатом, однак його прабабуся була кравчинею, а мати заснувала професійну школу крою та шиття. В післявоєнні роки одяг в основному шили на замовлення, якісного вбрання було мало, тому відкривати магазин вже готового одягу було ризиковано, однак бренд пропонував саме те, що було важливе жінкам – простота та стиль. На той час центром моди був Париж, тому і моделі першої колекції стали гарними копіями паризький модних костюмі та пальто. Головна особливість – класичний крій та приємна ціна. І це спрацювало!  Щоб розвивати бренд потрібен був професійний фотограф. У 1970 році запросили до співпраці відому та талановиту Сару Мун, що була майстром модної та документальної фотографії. Після цього для створення своїх рекламних компаній бренд запрошував лише найкращих фотографів. Навіть для вуличної рекламної компанії запрошувалися моделі світового рівня. Першим обличчям бренду стала американська актриса Дженніфер Гарнер.

Концепція всіх колекцій бренду присвячується справжній жінці, яка не гониться сліпо за модою, а обирає модні речі згідно своїх уявлень про жіночність та стиль. Правило, яке стало девізом – «Наші клієнти лідирують в моді, але ніколи не стають її рабами».  

Макс Мара Фешн Групп випускає близько 10 брендів. Розглянемо найвідоміші. У 1969 році компанія запропонувала нову лінію для молоді Sportmax – зручий, стильний, вільний одяг. Перший показ відбувся в Мілані у 1979 році. У 1984 році заявилася лінія Weekend Max Mara – «стиль життя». Концепція – люксова практичність – мода easy-chic з елементами кежуал, гламур та витонченості  в поєднанні з елементами спортивного стилю. Пізніше з’явилася молодіжна лінія для амбіційних дівчат – Max tnd Co. Макс Мара Leisure – запущена у 2016 році і є втіленням  подіумної Макс Мара, але в більш доступному виконанні. Це мінімалістичний бренд з найкращими якісними матеріалами – натуральний шовк, льон, коттон тощо.

Незважаючи на появу ліній для молоді та прогресивних жінок, Макс Мара все ж таки бренд Люкс. Вони використовують натуральні, найдорожчі та якісніші матеріали. Візиткою карткою бренду стало відоме на весь світ пальто Макс Мара. У 1980р модельєром, що співпрацювала з брендом стала Анна-Марія Беретта, яка і створила об’ємне пальто з підкресленою лінією плеча. Ця модель так сподобалася жінкам, що бренд стали пізнавати по всьому світі. Щоб зібрали одне пальто (все збирається вручну)! Треба 168 хв та 73 дії. Модель 101801 – те саме бежеве пальто – виходить в кожній колекції але з різними модифікаціями. Це пальто для жінки, яка будує кар’єру, бажає бути фінансово незалежною, доказує свій професіоналізм в відповідному одязі. Дуже вдало була підібрана рекламна компанія та супер моделі того часу, що були відоміші за політиків та зірок. А вовняна тканина з додаванням кашеміру зробила його найулюбленішим та найбажанішим елементом гардеробу по всьому світу для багатьох жінок.

У 2013 році дизайнери Макс Мара вперше випустили відому «шубу Макс Мара» - Teddy Bear Coat. Вона стала найбажанішою річчю гардеробу, але і річчю бренду, яку найчастіше підроблюють. Так як ціна її досить велика, бренд випустив аналоги по більш доступним цінам.

Кольорова база бренду – найчастіше коричневий, пісочний, пастельні відтінки, білий, чорний, іноді сірий, червоний. Окрім одягу бренд випускає сумки, окуляри, взуття, парфуми, аксесуари.

По сьогодні модний дім Макс Мара належить сім’ї Марамотті.

Якщо ви теж закохалися в цей бренд, ми пропонуємо вам ці брендові тканини для створення свого бежевого пальто та легкої повітряної як хмаринка сукні чи костюму. Бути стильною зі Stella Ricci дуже просто J

 Замовляйте на сайті, або просто подзвоніть нам і ми все вирішимо! 050-588-52-77J

Другие новости
Подписка на новости
Получайте только актуальную информацию о наших акциях и новинках
Сравнение товаров ()