Рус Укр
Обратный звонок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Головні тренди осені 2023

25. 08. 2023

Ось і закінчується літо, нас ще чекає оксамитовий сезон, але готуватися до осінньо-зимового періоду треба вже зараз. Тому ми підготували для вас головні тренди осіннього сезону, щоб К вас був час перебрати свій гардероб та доповнимо його актуальними речами. Поїхали!

- червоний колір

Цей колір завжди був фаворитом сміливий, впевнених в собі та яскравих жінок, які люблять бути помітними. Якщо ж вам до вподоби стриманість, рекомендуємо просто додати червоний колір у вигляді акцентів - шкарпетки, шарф, взуття, сумка, піджак або спідниця. Цей магічний колір підніме вам настрій та впевненості)

- довгий чорний плащ або пальто

Восени неможливо обійтися без верхнього одягу, а чорний плащ чи пальто - це та база, яка є практичною та універсальною. І це ж класика!

- відкриті плечі, приталені силуети

Тренд на відкриті плечі ми бачили декілька років тому в поєднанні з рюшами, наразі повертається дуже приталений одяг та трикотажні речі по фігурі + відкриті плечі. Це виглядає досить жіночно та романтично. Будьте обкрежеі з трикотажних по фігурі - головне тут не переборщити.

- бозовий колір - сірий

Саме він найтрендовіший з базових кольорів. Відтінки всі - від світло-сірого до антрациту. Дуже класно сірий виглядає в офісному стилі, який зараз теж актуальний.

- спідниця максі

Чудовий практичний варіант, який допоможе створити різноманітні луки: зранку ви вдягаєте спідницю з білою сорочкою в офіс + піджак, а ввечері поєднуєте з корсетним топом та підборами.

- прямі рівні сині джинси

Класика, яка неодмінно повинна бути в вашому гардеробі на осінь 2023 для створення вільних повсякденних луків. Обираємо з високою посадкою!

- костюм

Тут варіантів багато, обираємо на ваш смак: костюм зі спідницею (це головний тренд), костюм з жилетом, костюм з палаццо (довжина максі).

Якщо зануритися в прогнози стилістів, то можна доповнимо наш списокиоакими трендами, як шкіра, знову принт "гусяча лапка", тотал денім, галстук, металік тощо.

Тренди змінюються. Деякі дуже швидко нас залишають, а деякі залишаються актуальними навіть 2-3 сезони. Обирати лише вам, яким трендам "віддати вподобайку")) головне звертати увагу та обирати лише якісні тканини, мати при цьому естетичний вигляд і ввдчувати себе комфортно.

А наш магазин італійських тканин Stella Ricci завжди буде радувати вас якістю та чудовими цінами! Пишіть нам, дзвоніть та замовляйте найкращі тканини для ваших трендових луків!

 

                       

Другие новости
Подписка на новости
Получайте только актуальную информацию о наших акциях и новинках
Сравнение товаров ()