Рус Укр
Обратный звонок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Які тканини обрати для одягу на весну 2023

22. 03. 2023

Весна – чудова пора, але іноді зовсім не зрозуміло, що надягнути, бо зранку ще холодно, а вдень наче спекотно. Тут в нагоді стане наша стаття і рекомендації щодо складу тканин з яких пошитий або буде шитися ваш одяг, щоб ви почувалися комфортно будь де та будь коли.

Пропонуємо топову п"ятірку.

  1. Костюмна тканина

Вигідний, практичний, багатофункціональний варіант на весну. Враховуючи вже досить теплу погоду, обирати краще сумішеві тканини, де в складі є не тільки вовна, а й  такі варіації:

- вовна + бавовна (зручно, практично, тепло, однак не парить)

- вовна + шовк (елегантно, зазвичай це буде полірована тканина)

- вовна + віскоза (практичний і цікавий по ціні варіант)

З костюмної тканини можна шити майже все) - стильний прямий піджак, штани актуальних кроїв, костюми для офісу, плаття, сарафани, шорти тощо.

 

2. Трикотаж

Трикотажне пряме плаття пастельного відтінку - вже обов'язкова складова базового гардеробу. Трикотаж - практичний, зручний, комфортний, приємний до тіла (якщо ж він натурального складу!!) матеріал. Обов'язково!!! віддаємо перевагу якісному трикотажу, який тримає форму, однак не цупкий. Якщо ви захочете трохи зекономити кошти, то можна наразити себе на такі неприємності, як витягнуті лікті та коліна, катишки по всьому одязі які не видаляються, дешевий зовнішній вигляд, і як послідок – нові розтрати. Нащо воно вам треба?! Обирайте якісні італійські тканини в нашому магазині, а головне за гарними цінами)))

Тут виділимо такі категорії:

- джерсі - його ще називають "французький трикотаж". Гладкий практичний матеріал, носиться шикарно, виглядає дорого! Чудово підійде на костюми кежуал (світшот і палаццо) - актуально для тих, хто не дуже полюбляє стандартні костюми з тринитки. Гарно виглядають плаття. А взагалі, з нього шити можна майже все. Експерементуйте!

- букле - доречно для кардиганів

- в'язаний трикотаж - плаття,  кофтинки (в залежності від плотності тканини).

 

3. Плотний коттон

Плотний, якісний, полірований коттон стане найкращою тканиною, щоб пошити тренч. Також підійде на брюки, шорти, піджаки.

 

4. Джинс

Це база - джинси нас «рятують» та прикрашають в будь-який сезон. А наразі звертаємо увагу на тренд - довга джинсова спідниця з розрізом. Практичні також джинсові куртки.

 

5. Екошкіра

Штани, шорти, спідниці, сарафани - це неймовірно стильно та жіночно. Обираємо тканини гарної якості, а варіант екошкіри на дайвингу або трикотажі дозволить зробити вироби по фігурі. 

Насправді цей список можна доповнювати, ми виділили основні актуальні варіанти.

Тому мерщій до нас в каталог та обирайте потрібну тканину, бо поки ви думаєте, її вже може не бути!

Другие новости
Подписка на новости
Получайте только актуальную информацию о наших акциях и новинках
Сравнение товаров ()