Рус Укр
Обратный звонок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Кольорове коло. Комбінування кольорів. Частина 3

03. 12. 2022

Як і обіцяли, в останній частині статтей про кольори та їх поєднання підготували для вас перелік лайф хаків для створення більш гармонійного та стильного образу, щоб підкреслити гарні риси та убрати акценти з того, що повинно бути прихованимJ

 

1. Правило вертикалі кольору.

За рахунок одного кольору в образі (моно лук) отримуємо вертикальну лінію, яка робить нас більш стрункішими та вищими. Такий ефект також можна отримати при багатошаровому образі, обравши трендовий костюм спорт шик та накинувши зверху пальто.

 

2. Геть  50/50

Це значить, що образ з двох кольорів обраних 50/50 може виглядати не дуже цікаво (авжеж не завжди, припускаємо як варіант), тому краще додати третій колір для акцентів, або ж обирати варіант поєднання двох 70/30 або 80/20.

 

3. Багатошаровість – чим більше шарів, тим більше бажання їх розглядати. Якщо верхній одяг розтягнутий та видно нижній одяг, то це вже вважається багатошаровістю.Тим паче це сучасний тренд. І тут в пригоді стане кольорове коло та схеми поєднання кольорів, які ми описали в перших двох частинах статті.

 

4. Принцип нейтралізації

Часто використовується в повсякденному житті для створення більш яскравого нарядного луку. Принцип полягає в нейтралізації святкових елементів одягу більш спокійними повсякденними. Частий варіант – вдягнути юбку зі стразами або палетками зі звичайним светром або водолазкою.

 

5. Принципи формування/корегування фігури:

  • Там, де треба додати об’єм, формуємо його візуально за рахунок накладних елементів – карманів, рюш, бантів тощо.
  • Убрати зайвий об’єм можна за рахунок уникання цих же об’ємних елементів, текстурних тканин, світлих відтінків тощо.

 

А як же бути з принтами? Дуже часто маємо в гардеробі принтовані речі, а щоб їх комбінувати треба докупити однотонні. Ось основні правила їх комбінування:

- Обираємо один малюнок.

Наприклад, костюм в клітинку. Найпростіший варіант, тут не можливо переборщити. Обирайте актуальний принт і ви в тренді!

- Однаковий колір (тон) принтів.

Можна сміливо комбінувати клітку з квітковим принтом, обравши один відтінок.

- Поєднання по розміру – різні принти, однак візуально одного розміру. Наприклад, великі квіти та широка велика полоска; мала клітинка та маленькі квіти тощо.

- Поєднання геометричних принтів – наприклад, полоска та клітка.

Ось основні , можна сказати, «принципи краси та стилю». Начеб і багато, але все просто та закономірно. Вибирайте те, що підходить саме вам по духу, по стилю, по відчуттю та будьте гарними будь де разом зі Stella Ricci.

Stella Ricci – це модно!

Другие новости
Подписка на новости
Получайте только актуальную информацию о наших акциях и новинках
Сравнение товаров ()