Рус Укр
Обратный звонок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Patrizia Pepe – історія бренду

31. 03. 2023

 

В нашому магазині дуже багато брендових тканин від відомих домів мод, як Макс Мара, Шанель, Ів Сент Лаурент, Дольче Габбана, Гуччі, Валентино, Альберта  Ферретті та інші. Ми часто чуємо і знаємо ці бренди, а чи знаєте ви щось більше ніж просто назву? А чи всі бренди вам відомі? Щоб трохи розширити наші знання цікавою інформацією, ми вирішили написати декілька серій статей на цю тему.

Сьогодні будемо розповідати про відому італійську марку модного жіночого та чоловічого одягу – Патриция Пепе (Patrizia Pepe). Цей бренд відомий своїм витонченим стилем та тим, що велика увага приділяється саме цікавим деталям в одязі.

Бренд належить подружжю Патріції Бамбі та Клаудіо Орреа, заснований у 1993 році. Подружжя вже мало досвід у цій сфері, адже керувало власною текстильною компанією Tessilform. Бренд названий на честь дружини з додаванням до її імені «pepe», що з італійської переводиться як «перчик». Саме цей додаток і уособлює філософію бренду – гострота, неординарність. Дизайнером бренду і стала його співвласниця.

Для створення колекцій підбираються якісні, нестандартні матеріали, сміливе поєднання кольорів, використовується асиметрична багатошаровість, графічні лінії. Акцент на деталях – мініатюрна вишивка, аплікація, декоративна строчка, стильна та якісна фурнітура.

Торгова марка поєднує 2 напрямки: одяг масового виробництва (pret-a-porter) та швидке оновлення асортименту (fastfashion). При розробці нових моделей, дизайнери дуже легко підходять до створення одягу, тому в колекціях багато яскравих речей, нестандартних фасонів, з цікавими аксесуарами. Спочатку бренд розробляв лише жіночі колекції, а з 2005 року – чоловічі, і це зробило бренд ще більш успішним та популярним по світу.

Перші колекції складалися лише з жіночих брюк, наразі Патриція Пепе – це одяг тотал-лук, тобто можна вдягнутися з ніг до голови як жінкам, так і чоловікам))) А в 2007 році вперше була розроблена колекція для дівчаток-підлітків.

Лише в 2009 році компанія відкрила інтернет-магазин, чим значно розширила доступність до свого бренду.

В 2010 році компанія навіть створила свій аромат Патриція Пепе. Сьогодні Патриція Пере – це жіночий та чоловічий одяг, одяг для відпочинку, взуття, сумки, спідня білизна, різноманітні аксесуари.  Магазини присутні в багатьох країнах світу.

А вам подобається цей бренд?

 

Другие новости
Подписка на новости
Получайте только актуальную информацию о наших акциях и новинках
Сравнение товаров ()