Рус Укр
Обратный звонок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

ТОП 5 тканин на літній сезон

11. 05. 2023

Вже майже середина травня, а погода нас не часто радує передлітнім теплом. З одного боку якось сумно трохи, а з іншого – просто чудово! Бо ще є час вибрати, так сказати, модні «реквізити» для літа та встигнути пошити модні нові вбрання. Тому ми швиденько підготували для вас ТОП тканин, без яких ваш літній гар бером просто не в змозі обійтися! А наш інтернет-магазин італійських якісним тканин Stella Ricci всі ваші забагаточки швиденько виконає на 100%. Поїхали!

  1. Льон

Льняні тканини дуже круті, бо вони мають наступні властивості:

Екологічність (натуральність)

Добре пропускають повітря (тіло дихає)

Відсутність електризації

Зносостійкість

З часом не пілінгуються (тобто не з’являються катишки)

Нейтралізація запахів

Тепло відштовхувальні властивості, завдяки яким людині не так спекотно в літні дні.

Льон – це одна з найдавніших тканин, як і шовк, йому більше 5 тис років! З льону шиємо шорти бермуди, кюлоти, широкі довгі штани, піджаки, платті – в принципі все! Тканина великої щільності – це класна альтернатива на перехід від прохолодної весни до жаркого літа.

  1. Батист

У складі батисту обов’язково натуральний склад – бавовна або бавовна+шовк. Легка напівпрозора тканина чудово підійде на плаття та легкі блузи, з підкладом можна обрати і для плаття-рубашки. Також саме цю тканину слід обрати на пляжні вбрання.

  1. Прошва

У складі бавовна або бавова+шовк! Якщо казати просто, то це легкий матеріал з різними вибитими візерунками з дірочками)) Дуже круто виглядає прошва, де в основі принтована тканина – ми як раз привезли нову таку колекцію!  Всі білі плаття, сарафани  - довгі, з відкритими плечами та оборками – саме з цієї тканини. Прошва приємна до тіла, легка, натуральна. Підійте як для повсякденного вбрання так і святкового.

  1. Шовк

Про шовк ми говорили вже багато, тому мерщій заходьте в розділ шовків та обирайте потрібне)) бо всі поважаючі себе леді та модниці мають хоч одну річ в гардеробі з шовку. У мене їх декілька))

Для свят обираємо атласний шовк, шифон, шифон дворе, а для повсякденного життя шовк твіл та шовк креп. А шовкові спідниці носимо скрізь!))

  1. Котон

Виділю окремо котони, моючи на увазі плотну бавовняну тканину різних фактур, тому що на літо теж потрібні піджаки, шорти які тримають форму, модні зараз жилети та улюблені в офіс плаття-футляри.

Обов’язково прикрашайте ваші творіння якісною фурнітурою від Stella Ricci.

Гарного мирного літа нам!!!

Другие новости
Подписка на новости
Получайте только актуальную информацию о наших акциях и новинках
Сравнение товаров ()