Рус Укр
Обратный звонок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Бавовна - топ тканина для літнього одягу

27. 06. 2023

Коли починається це "чудесне літнє пекло" :) хочеться зануритися в басейн та сидіти там цілими дням всі три місяці)), однак, навряд це можливо у сучасному житті. Тому ми починаємо шукати що ж такого вдягнути, щоб хоч комфортно добратися до роботи чи то до місця зустрічі і зберегти при цьому гарний вигляд. Ось тут нам на допомогу приходять одяг, який пошитий саме з якісних натуральних тканин!  Це натуральний шовк, льон і бавовна, про яку ми будемо сьогодні і  говорити.

Бавовняні тканини виробляються з натуральної рослинної однойменної  сировини. По багатьом джерелам, вперше бавовну почали вирощувати в Індії ще 15-10 століть до нашої ери. Цікаво, що квітка запилюється  самостійно, бджоли та інші комахи тут не потрібні. Бавовняні волокна починають рости лише після запилення, коробочка росте, лопається і волокна звільняються.

 Чому саме бавовну обираємо на літо? Тому що вона має безліч гарних властивостей, таких як:

- не викликає алергії

- добре вбирає вологу

- не електризується

- приємна на дотик

- це найміцніша і тайстійкіша тканина.

Ми розглянемо декілька типів тканин, де у складі 100% бавовна. На які види тканин слід звернути увагу для пошиття літнього одягу? Наш ТОП 3:

1. Прошва

Вишукана, нарядна тканина. Це тонка бавовна, яка має вишиті елементи, іноді настільки рясні та великі, що навіть нагадує мереживо. Зазвичай такий одяг шиється з тоненькою підкладкою, щоб речі не так світилися. Шиємо шикарні сарафани, костюми, спідниці, блузки.

2. Тонка полірована бавовна

Це сучасна високотехнологічна тканина, яка має гладку глянцеву або матову поверхню, також може шурхотіти та тримати форму. По відчуттям така бавовна наче має охолоджувальний ефект. Чудово підійде на сукні та спідниці, що тримають форму.

3. Батист

Якщо просто, то це як прошва, однак без дірочок:) Батист легкий як пір'їнка, прозорий, майже не відчувається на тілі. Чудова тканина для пляжного вбрання, а якщо батист з принтом, то і сукні  для міста виглядають неперевершено.

 

Це така 100%-ва ТОПова трійка найгарніших та найкомфортніших бавовняних тканин.

 

Також ще є:

✓ Муслін часто пропонують для пошиття  дитячого одягу, однак є бренди, які шиють саме жіночі плаття та костюми (цього року це особливо актуально). Тут слід звернути велику увагу на якість, і можливо знайти полірований муслін. Серед наших італійських тканин такого виду немає.

✓ Бавовну також  можна зустріти у складі штапелю та трикотажних тканин, є і бавовняні мережива.

Що обрати, вирішувати вам, а якщо потрібна допомога професіоналів, ви як завжди можете нам зателефонувати 050-588-52-77 і ми підберемо для вас найкращі варіанти італійської якості!

Другие новости
Подписка на новости
Получайте только актуальную информацию о наших акциях и новинках
Сравнение товаров ()