Рус Укр
Обратный звонок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Office siren core

19. 04. 2024

        Всі ми дуууже любимо кежуал, спорт, щоб було практично, без забаганок. А що робити тим, хто працює в офісі? Для них існує стиль office siren - елегантний та дуже жіночний. Давайте розбиратися що це та з чим його їдять).

Office siren або стиль офісної сирени має такі особливості:

✓ нейтральна кольорова палітра, можливі вкраплення різних фарб, а, наприклад, вкраплення леопардового - буде трендовим моментом

✓ основні елементи одягу: тонкі приталені водолазки, спідниці міні та олівець, жилет з костюмної тканини,  піджак, блуза з низьким декольте, колготки тощо.

✓ підбори (шпилька - найбажаніший варіант)

✓ аксесуари - вузькі прямокутні окуляри,  браслети в стилі Cartier, сережки-перлини, сумка через плече (червона, бордо чи леопардова додадуть родзинку образу) тощо

✓ мейкапі office siren переважаючи класичний спокійний, але червона помада та чорна стрілка теж мають місце.  Зараз набирають популярність тонкі брови - як раз те, що треба офісній сирені.

Щоб додати в офіс сучасного стилю, обирайте актуальні крої та носіть одяг з якісних тканин . Тут вам допоможуть наші менеджери. Ми підберемо найкращий варіант тканини та допоможемо обрати сучасний варіант для пошиву! Stella Ricci - це можно та стильно.

Другие новости
Подписка на новости
Получайте только актуальную информацию о наших акциях и новинках
Сравнение товаров ()