Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

ТОП 3 категорій тканин, які слід обрати на холодний сезон осінь-зима 2022/2023

28. 10. 2022

ТОП 3 категорій тканин, які слід обрати на холодний сезон осінь-зима 2022/2023

Кожен сезон стилісти рекомендують починати з розбору свого гардеробу – що не носилося більше пів року, мале (коли схудну), велике (а раптом потовстішаю), має не гарний вигляд, набридло – віддаємо або викидаємо (як хто звик). Обов’язково компонуємо повноцінні луки, щоб розуміти чого не вистачає і що треба добавити. Тому, що вже не актуально і вийшло з моди, але дуже подобається і личить, ще можна дати друге життя та скомпонувати з більш актуальними моделями. Ви, скоріш за все, вже точно знаєте які елементи одягу треба ще дошити або докупити, тому головне питання сьогодення – які для цього обрати тканини, щоб було і комфортно, і тепло.

Ми приготували для вас ТОП тканин з натуральним складом, які варто  обрати для холодного сезону і позначимо чому саме вони.

1. Трикотаж  https://ricci.com.ua/ukr/trikotazh-zima

Цей тип тканин вже декілька сезонів тримає свою популярність – плаття, костюми, об’ємні светри – на вершині популярності. Чому? Бо трикотажні тканини:

  • Універсальні (підходять на плаття, брюки та піджаки, спортивні костюми – в залежності від обраної щільності та складу)
  • Практичні (можна надіти навіть в дорогу (сидіти, лежати) і не переживати за свій зовнішній вигляд)
  • Різноманітні за фактурою від гладких до букле, що робить образ цікавим та оригінальним
  • Трикотажі з вовни добре зберігають тепло, гіпоалергенні, мають гігроскопічні властивості

!!!Зразу скажемо, що натуральні тканини потребують певного догляду (делікатне прання, прасування та сушіння).

На холодний сезон віддаємо перевагу трикотажам зі 100% вовни та кашеміру, вовна + віскоза, вовна + бавовна, можна з додавання еластану або люрексової нитки.

Дуже крутим варіантом є джерсі! А для об’ємного верху -  букле. Плаття наразі актуальні з гладкого трикотажу.

2.Костюмні тканини https://ricci.com.ua/ukr/suit-fabrics

Тут виділимо такі типи:

  • Класична костюмна тканина має у складі вовну, вовну з еластином, матову або злегка поліровану гладку поверхню, зберігає тепло, гарно драпірується, але може сильно зминатися.
  • Твід – фактурне, зазвичай меланжеве полотно, яке приємне, м’яке на дотик, саржевого переплетіння, може бути з невеликим ворсом, у складі вовна, вовна з еластином. Чудово підходить для піджаків, брюк (якщо невелика щільність), верхнього одягу, спідниць, шорти виходять дуже стильні та теплі. Твіди з кашеміру мають високу ціну і нереально м’які на дотик.
  • Каді – не зовсім зимова тканина для повсякденного наряду, однак свята ніхто не відміняв, а це класний варіант, бо тканина плотна, гарно драпірується, зазвичай у складі шовк та віскоза, однак є і вовняні варіанти. https://ricci.com.ua/ukr/kadi
  • Double face – ідеальний варіант для костюму як в пошитті, так і в носці та зовнішньому вигляді!!! Тканина має дві сторони – матову та злегка атласну, можна обирати будь-яку та поєднувати.
  • Жаккарди – цей вид тканин теж не є елементом повсякденного зимового вбрання, бо в більшості випадків вони мають досить великий вміст штучного волокна. Це пов’язано з особливостями виробництва – робота дуже дорого коштує та дуже складна, що забезпечує їх фактурністю та різноманітністю форм. Перевагу віддаємо тканинам, які у складі все ж таки мають вовну. Жаккарди – «королівські» тканини, вони шикарні з будь яким складом, гарно тримають форму, чудово драпіруються, а вироби виглядають як окремі шедеври. Для нашого холодного сезону шиємо демі пальто, бомбери, піджаки https://ricci.com.ua/ukr/jacquard

 

 3. Пальтові тканини https://ricci.com.ua/ukr/coat-group

Сама назва говорить по себе – теплі, зносостійкі, гіпоалергенні. Тут варіантів безліч – гладкі, з ворсом, твідові. У складі шерсть або кашемір та їх поєднання. Вироби з таких тканин краще здавати у хімчистку. З пальтових тканин, якщо хочеться чогось особливого і теплого, також шиють юбки, штани, шорти, подовжені жилети.

Які слід обрати кольори, щоб бути в тренді, ми вже писали раніше, тож переходьте за посиланнями, обирайте та замовляйте на сайті тканини для свого оновленого гардеробу на новий сезон осінь-зима.

 

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()