Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

7 головних трендів осінь-зима

19. 10. 2022

7 головних трендів осінь-зима

                  Холодна пора року це зовсім не привід натягнути спортивний костюм або светр, налити чашку чаю та зануритись в читання романів…. Наче б і звучить мило та тепло, але не для сучасних реалій!

                 Сьогодні ми маємо багато планів та ідей, які потребують швидкої реалізації; світ технологій впливає на наше життя щосекунди. Жінки хочуть бути на вершині цього прогресу (скажемо чесно, це їм вдається навіть краще, ніж деяким чоловікам), хочуть бути стильними, модними, пам’ятаючи про тендітність та жіночність. Це чудово відображається в нашому одязі.

                 Отже,  давайте знайомитися з головними трендами, які вже активно вирують в повсякденному житті.

       1. Міні-юбки

Це досить жіночний тренд, який знову до нас повернувся, але сьогодні ми досить стримано його сприймаємо і використовуємо в певних межах: зверху обов’язково повинен бути закритий стриманий одяг (піджак, вільний светр/світшот, лонг без глибокого декольте).

               2. Анімалістичний принт

      Досить сміливий тренд,  який широко представлений в колекціях Dolce&Gabbana, Roberto Cavalli. Високою популярністю користується саме принт «зебра». Насправді, це виглядає круто, хоч і пасує не всім (або може не всі його сприймають), однак один елемент в образі може додати пікантності та стилю.

3. Рожевий колір

Нещодавно почула від подруги: «Я і рожевий – не моя тема!». Авжеж не твоя, моя люба, якщо обирати моно лук та ще й з насиненим відтінком! :)  Не наполягаємо, однак пропонуємо обрати саме свій відтінок (від насиченого яскравого до ніжно-тендітного) або ж  трохи освіжити образ якоюсь деталлю чи аксесуаром.

             4. Об’ємний бомбер

Вік необмежений! Виглядає стильно та ще й комфортно. Молодь обирає варіант в університетському стилі (це ж стосується і худі).

                           5. Геометрія

Це тренд відомий, однак в колекціях весна 2023 Max Mara та Dior ця тенденція чітко виділяється.

                        6. Галстук

Самодостатній елемент, який добре поєднується як з блузою, так і зі світшотом. А для самих сміливих – надягаємо на голе тіло під піджак!

7. Високі розрізи, вирізи

Для холодної пори року так собі тренд, але ж для тих, хто полюбляє ботфорти та довгі пуховики, працює в офісі (без дрес коду) досить актуально та стильно. Ще можна виділити і кольорові светри-рубахи, шкіряні плаття, трикотажні плаття, довгі юбки максі, брюки карго, чокер з квіткою.

               Як бачите, трендів досить багато, але головне – обрати для себе декілька варіантів, які будуть вам до душі, будуть підкреслювати ваше «Я» та надихати. Бо для жінки важливо відчувати себе особливою, стильною, бути вдоволеною собою та помічати на собі захоплюючі погляди оточуючих. А це дуже легко отримати, бо є ми, Stella Ricci, - компанія яка вже 22 роки надихає вас ідеями та привозить з Італії найкращі стильні тканини для ваших повсякденних образів та урочистих подій. Тому скоріш відкривайте наш каталог тканин та обирайте тканини та фурнітуру для своїх стильних луків!

Stella Ricci – це модно!

 

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()