Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Базовий гардероб. ТОП 10 елементів

18. 02. 2023

       В сьогоденних реаліях досить важко кожного сезону викидати більше половини свого гардеробу та закупати новий, щоб бути на 100% модною. І насправді цього і не треба, бо по-перше, не всі модні речі будуть тобі пасувати, а по-друге, є речі, що залишаються актуальними протягом багатьох років – такі собі «речі поза часом». Ці речі і є базою нашого гардеробу. Тобто це речі, які компонуються між собою по фасону, стилю та кольору. Плюс додавши до них реальний тренд сезону – і вуя ля –  ти просто неперевершена модниця!

       Не будемо плутати поняття базовий та капсульний гардероб. Останній створений, щоб закрити наші потреби  лише в межах однієї сфери нашого життя – робота, спорт чи відпочинок. База – це можна сказати велика капсула, яка закриває потреби всього стилю життя, це каркас (основа) нашого гардеробу. Без базових речей неможна обійтися, вони перевірені часом та постійно актуальні (можливі незначні зміни зі сторони моди, однак цю річ можна без проблем замінити на аналогічну коли вона зноситься).

Отже, що ми можемо вважати базою. Стилісти првуввувопонують безліч комбінацій, ми обрали свій топ 5 без якого неможливо жити)))

1.Костюм

Обираємо рівного крою піджак та прямі рівні штани. Колір чорний або сірий. Кожну частину можна носити окремо з будь-якими варіантами одягу. Тканину обираємо максимально натурального складу та гарної якості, тоді річ виглядатиме дорого и носитиметься довше.

В цей пункт можна ще внести спідницю-олівець.

2. Біла сорочка

Обираємо вільного крою (не оверсайз!). Її можна носити як зі штанами та спідницею-олівець для офісу, так і поверх топа з джинсами або бермудами – варіант для вільної вечірки та відпочинку. В ідеалі, щоб це був полірована бавовна шикарної якості, як, наприклад, ось ця https://ricci.com.ua/ukr/khlopok-rubashechnyjj-odnotonnyjj-202-tx160202-tx160

3. Піджак в клітинку

Обираємо рівного крою, довжина середня (тут вже орієнтуйтеся яка підходить вам найбільше). В залежності від першого шару одягу, ви можете створити з ним look для відпочинку, офісу, повсякденного життя, навіть святкове вбрання. Можемо пошити зцієї тканини https://ricci.com.ua/ukr/kostjumnaja-tkan-192-mr630192-mr630

4. Лонгслів та водолазка

Тут головне тканина – якісна, з гарним складом. Кольори краще обрати пастельні – беж, палева троянда, світлий пісок, кемел – або ахромати. Тут краще мати декілька варіантів, щоб максимально урізноманітнити свої образи.

В якості класики французького стилю можна ще обрати лонг тільняшку.

5. Біла футболка

Знову ж таки з 100% бавовни та чудової якості (бо це просто 99% вашого вигляду!). Модель вільна. Обов’язково білосніжний, без малюнків. Така футболка буде стильно виглядати з піджаками з нашої бази, трендовим кардіганом,  косухою.

6. Тренч

Кольори Макс Мари в ідеалі, довжина міді, двобортний, з плотного котону чудової якості, щоб тримав трохи форму.

7. Назвемо його «пальто Макс Мара»

Пальто вільного крою, нижче колін (довжина міді), з кашеміру, вовни з кашеміру; кольори – кемел, бежевий, пісок. Незламна база, яка пасує до всього і під все!

8. Джинси

На мій погляд в цьому випадку головне колір (класичний синій джинс), якісний плотний котон (щоб не витягувалися коліна), а скіні чи просто рівні обирати вам в залежності від вподобань та типу фігури.

9. Білі кросівки або кеди

Вони маст хев будь якого сезону, підійдуть як до спортивних штанів, так і до пальто Макс Мара та костюму. Перевага у якісній шкірі.

10. Спортивний костюм

В наше сьогодення, коли ми майже забули про високі підбори, нам хочеться свободи та комфорту будь де, спортивний костюм з худі або світшотом – це просто нереальне спасіння. Хоча це вже не лише спортивний одяг, навіть з класичним теплим пальто спортивний костюм виглядає стильно.

Впевнена, що деякі ці базові речі у вас точно є, а може і все це)) А якщо ж ви плануєте поповнити свою базу, то обов’язково обирайте одяг лише з якісних натуральних тканин, з таких як наші італійські https://ricci.com.ua/ukr/catalog

 Тоді ви завжди почуватиметеся комфортно та виглядатимете стильно.

 

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()