Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Кольорове коло. Комбінування кольорів. Частина 1

11. 11. 2022

Дуже часто ми бачимо такий бездоганний класний look і навіть дивуємося як це можливо, адже начебто така палітра кольорів здавалася несумісною. І навпаки, досить повсякденні  кольори можна так поєднати, що краще надягнути зверху чорний плащ, щоб цього не бачитиJ. Знайомо?

Все дуже просто, щоб мати бездоганний вигляд, треба знати невеликі хитрощі. В цьому нам допоможе кольоровий круг і основні способи поєднання кольорів, якими користуються не тільки стилісти, а й дизайнери інтер’єрів, перукарі, візажисти. Тема зовсім не нова, і здається всі все знають, однак, коли справа доходить до діла, виникають труднощі. Давайте розбиратися!

В цій частині статті розглянемо самі прості способи поєднання кольорів.

  1. Ахромати

В попередній статті ми вже говорили, що таке ахромати (чорний, білий, сірий). Вони чудово поєднуються між собою.

 

  1. Ахромати+колір

Маст хев для повсякденного вбрання. Також чудовий варіант для стриманих леді та для офісного вбрання, коли треба виглядати стримано і в одно час стильно. Колір може виступати в аксесуарах або в невеликому елементі – взуття, шляпа, сумка, колготки, шарф, топ тощо.

 

  1. Ахромати+колір+відтінок цього кольору

Теж гарний вибір для повсякденного вбрання, коли обираємо практичність в поєднанні з «соковитістю»J А якщо мінізувати ахромати та зробити акцент на кольори, отримаємо яскравий образ.

 

  1. Монохром

Відтінки одного кольору.

Тут вже звертаємося до кольорового кола як основного інструменту для комбінування кольорів, щоб отримати саме гармонійні поєднання.

Для створення монохромного образу обираємо різні відтінки ОДНОГО кольору (як показано на наших фото до статті). Таке поєднання може бути дуже стильним, все залежить від того який колір беремо за основу.

Наприклад, Max Mara дуже полюбляє коричневу гаму – виглядають моделі дуже круто! У Valentino часто зустрічаємо червоний, рожевий.

Можливо обирати і один відтінок, це теж монохром, тут вже дивіться по своїх смаках і вподобаннях. Монохром «витягує» образ і робить фігуру більш стрункою. А щоб не зробити образ занадто нудним, можна погратися з фактурами – наприклад, в’язаний светр та шовкова спідниця.

  1. Аналогове поєднання

В цьому випадку беремо сусідні відтінки, тобто ті, що розташовані поряд по кольоровому колу. Може бути від 2 до 5 кольорів, однак стилісти рекомендують не більше 3-х, щоб не перевантажити образ (тим паче таку кількість важко вдало скомпонувати). І тут вже доцільно звертати увагу на насиченість кольорів – для повсякденного або ніжно-романтичного вбрання, наприклад, доцільно обрати спокійні пастельні відтінки.

         В наступній статті розкажемо про ще одні, вже більш складні, поєднання кольорів для створення гармонійного образу та відзначимо декілька правил, щоб мати бездоганний вигляд.

Чекаємо вас на наступному тижні в розділі новинJ А поки чекаєте на наступну статтю, пропонуємо потренуватися та обрати собі в нашому каталозі тканин чудові стильні поєднання на цей сезон.

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()