Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Топ-5 актуальних видів клітки на осінь і зиму 2019-2020

04. 09. 2019

Неможливо уявити будь-який осінньо-зимовий сезон без одягу в клітку. Це практично традиційний візерунок для холодної пори року, який допомагає урізноманітнити сірі будні. Але навіть такий базовий принт має величезну кількість інтерпретацій. Ми підібрали для вас найпопулярніші види клітини для створення трендових образів цієї осені.

 

Модні види клітки осінь-зима 2019-2020

Принт в клітку завжди викликає особливий ажіотаж в осінню пору. Він додає образу такого собі спокою, завдяки чому одяг в клітину виглядає не тільки стильно, але і по-осінньому затишно. До того ж комбінації кольору і суворі лінії чудово поєднуються з контрастами демисезонной погоди. З широкого різноманіття візерунків ми рекомендуємо звернути увагу на топ-5 найактуальніших видів клітки в цьому сезоні.

 

Костюмная ткань Костюмная ткань Костюмная ткань
Костюмна вовна 192/MR638 Костюмна вовна 192/MR644 Костюмна вовна 192/MR677

 

1. Тартан

Легендарний британський принт знову на піку популярності. Елегантна і консервативна шотландська клітка все більше надихає дизайнерів на створення нових шедеврів. Вона складається з різнокольорових квадратів і ліній з діагональною симетрією. Всього налічують більше 6000 різновидів тартана. Раніше складність візерунка і комбінація кольору прямо вказували на статус людини або його причетність до певного клану. Найпопулярнішими в наш час залишаються «Ройял Стюарт», «Блек Вотч» і «Барберри».

2. Віндорзька клітка

«Принц Уельський» або «гленчік» вже не перший сезон стає найпопулярнішим візерунком для стриманих костюмів. Класичний орнамент складається зі світлих і темних вузьких ліній, які в свою чергу групуються в широкі смуги. Такий спокійний і лаконічний принт довгі роки вважався «фундаментом» чоловічого стилю. Зараз він чудово виглядає на чоловічих і жіночих піджаках, костюмах, комбінезонах і осінніх пальто.

3. П'є-де-куль

Ламана клітина більш відома під назвою «гусяча лапка», рідше - «зуб собаки». Легендарний чорно-білий візерунок з характерним малюнком завжди актуальний і неймовірно пізнаваний. Сплутати його можна тільки з дрібною двоколірною кліткою «Пепіта». Улюблений візерунок Коко Шанель досить складний, тому використовується в непарних піджаках, простих сукнях або аксесуарах, що привертають увагу. У цьому сезоні може бути будь-якого розміру і кольору.

4. Віконна рама

Легкий і повітряний принт «Windowpane» також запозичений з чоловічого гардероба. Він відрізняється великими клітинами, які сформовані з тонких контрастних ліній на однотонній тканині. Висота клітини часто більше, ніж її ширина. Здалеку такий малюнок нагадує ту саму «віконну раму», від схожості з якою і взято назву. Він виграшно комбінується з контрастними речами однотонного кольору і іншими видами клітини.

5. Гінго

Клітка «гігнем» або більш популярна назва «Vichy» створена перпендикулярним перетином двох смуг різного кольору. Це найпопулярніший малюнок для сорочок і сарафанів, який і зараз не втрачає своєї актуальності. Найбільш популярними залишаються поєднання небесно-блакитного, рожевого, червоного і чорного кольору з білим. Пам'ятайте, чим більше клітина і яскравіше колір, тим менш офіційним буде вважатися ваш одяг.

 

Трендові речі за доступною ціною

Особливу увагу в колекціях осінь-зима 2019-2020 дизайнери приділили піджакам, жакетам, костюмам, курткам і пальто в клітку. Головною модною зброєю сезону такий принт став у Chanel, Christian Dior, Gucci, Giorgio Armani, Michael Kors, Stella McCartney і Off-White.

 

Ткань букле Ткань пальтовая Костюмная ткань
Буклє 192/VS55 Пальтова вовна 192/MR656 Твід 192/MR605

 

Для пошиття модних, але ексклюзивних речей завжди можна купити натуральну італійську тканину в інтернет-магазині «Stella Ricci». Завдяки брендовим матеріалами преміум-сегмента ви істотно заощадите час, сили і гроші, зберігши при цьому високу якість речей.

 

Доповніть свій осінньо-зимовий гардероб якісними речами в модну клітку, які будуть радувати вас довгі роки і ніколи не вийдуть з моди!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()