Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Топ 5 стильних формул для холодної погоди

28. 01. 2023

Сьогодні ми підготували для вас цікаві комбінації, щоб і зимою, не зважаючи ні на яку погоду, залишатися стильними та гарними, а головне - почуватися королевою.

1. Комбінація скіні/джинси+дублянка"авіатор"+стильні чоботи

Сміливий лук для молодих дівчат. Враховуючи, що авіатори - це не пальто, яке зігріває коліна при -10, вони чудово підійдуть саме для леді за кермом. Таке поєднання гарно виглядає з ахроматами та в кольорах беж+синій/блакитний.

 

2. Джогери/спортивний костюм+кросівки+шуба

Костюм скоро мабуть стане незмінною класикою та базою нашого гардероба. Бо це ж зручно, тепло, комфортно, стильно! Для тих, хто не дуже полюбляє шуби, ця формула гарно буде виглядати і з довгим пуховиком та високими челсі.

 

3. Брюки заправлені в чоботи+пуховик

Стильно, сміливо, практично - якщо казати про дівчат навколо, бо я, наприклад, досі не можу так ходити)) але дуже подобається цей образ.

 

4. Класичні брюки + пуховик+ взуття на вибір

Прекрасний вибір для полюбляючих поєднувати різні стилі, особливо коли після зняття верхнього одягу треба швиденько перетворитися на офісну німфу та ділову леді.

 

5. Look в нюдових відтінках

Стилісти ну дууже полюбляють цю комбінацію. Крутий варіант,  якщо наша зима сніжна, трішки морозна, з сонечком, а якщо дощ та грязюка?! - бежеві чоботи разом зі штанами перетворюються на принтовані у горошок)  але погодьтесь, лук в нюдових відтінках дуже милий та романтичний.

 

Це одні з найцікавіших, на нашу думку, поєднань цієї зими, хоча якщо підібрати більш легкі тканини, то цей ТОП 5 плавно перетікає на весну. Обирайте свій улюблений образ або ж носіть все по черзі, головне, щоб ви почувалися впевнено.  І пам'ятайте,  якими б не були тренди, слід, в першу чергу, обирати те, що пасує саме вам.

Замовляйте на нашому сайті натуральні стильні тканини та насолоджуйтеся найкращим разом зі Stella Ricci!

                                               

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()