Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Тренди весна/літо 2024. Частина 1

27. 02. 2024

 

Починається новий сезон, а це значить, що пора перебирати та оновлювати свій гардероб згідно трендам.  Яким? Зараз з вами поговоримо)

- 1.середня довжина (по коліно)

Колись це вже було, хтось навіть так і продовжував ходити, незважаючи на нові тенденції, бо якщо личить - то личить. Однак варто сказати головне - обираємо цей тренд, якщо в тебе гарні, рівні ніжки)

 

- 2.силует 50-х new look

 

- 3.квітковий принт, об'ємні квіти в одязі та банти

Об'єдную в одну категорію, бо суть єдина - жіночність, романтичність та ніжність.

 

- 4.плаття-бюстьє та плаття з голими плечами

Романтичний образ. Особливо гарно виглядає для вечірок, а для буденного життя образ можна доповнити кардиганом  або піджаком.

 

- 5.золото та металік

Новий рік  багатьма вже допоміг придбати та пошити такі яскраві елементи одягу. Поєднуйте, наприклад, спідницю  зі спокійним светром та гайда на прогулянку.

 

- 6.градієнт

Плавний перехід від одного кольору до іншого (може бути і більше двох кольорів). Градієнт самодостатній, не потребує доповнень і буде чудовим акцентом у вашому образі.

 

- 7.прозорі спідниці

Тренд для сміливих. Хоча, якщо обрати прозорість не від поясу, а нижче бедра, то варіант отримуємо досить цікавий та життєвий.  В цілому загальна прозорість образу теж в тренді.

 

- 8.носки

Вони вже декілька сезонів намагаються "прорватися в маси" і гадаю час настав)) з чаботами, лоферами це 100%, а от з босоніжками та балетками (які доречі теж в тренді) - поглянемо!

А про біле плаття та драпіровку поговоримо в наступній статті.

І пам'ятайте, не всі тренди залишаються з нами надовго, не все може пасувати, тому не слід панікувати та викидати своє вбрання, просто доповніть свій гардероб  тими трендами, які вам подобаються та отримуйте від себе задоволення. А зі Stella Ricci зробити це максимально легко та приємно, бо наші менеджери професійно допоможуть вам підібрати найкращі варіанти.

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()