Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

5 правил стильного поєднання одягу

18. 04. 2023

      Чи буває у вас відчуття, що ніби вдягнені у стильні модні речі, але загальний лук виглядає не гармонійно? Можливо така сама  думка могла промайнути у вас при погляді на якусь дівчину, жінку на вулиці, в ресторані, парку тощо. Чому так відбувається? Тому що не достатньо просто вдягнути нові класні речі , треба вміти їх правильно та вдало поєднувати між собою в загальному ансамблі. 
Як це зробити? 

Ми приготували чек-лист з правилами. Поїхали!

1. Відкритий верх ~ довгий чи закритий низ


Якщо у вас на меті немає бажання привернути гіпер увагу або здивувати так, щоб "відпала щелепа" (як казала головна героїня у фільмі "Красотка")))), обов'язково дотримуйт ся цього правила.
Якщо ви відкриваєте плечі або обираєте глибоке декольте, ваші ноги повинні бути закритими. 
Наразі актуальний лук: короткий топ + штани палаццо або довга джинсова спідниця. 

2. Відкриті ноги ~ закритий верх


Якщо ви вирішили надіти міні, а цього сезону це тренд!, на верх слід обрати вільну футболку або рубашку, світшот чи худі (в залежності від місця та часу вашого дозвілля). Зверху можна також вдягнути піджак.

3. Об'ємний верх ~ вузький низ

Загалом, мало кому хочеться відчувати себе повітряною кулькою, але бувають все ж таки невдалі поєднання, які можливо з першого погляду здаються "ще й нічого", поки не вийдеш на вулицю. Це саме той випадок. Щоб не переборщити з об'ємністю, хоч сьогодні оверсайз дуже популярний,  поєднуйте вільні речі та рюши з класичним, прямим або вузьким одягом. 

Актуальний лук: скіні + вільний светр чи оверсайз футболка або замість скіні спідниця в білизняному стилі; жабо або обємні рукава + прямі штани.

4. Вузький верх ~ об'ємний низ

Той же принцип, що і в пункті №3, однак тут ми можемо акцентувати увагу, наприклад, на гарному декольте, щоб забрати погляд з широких бедер або досить не рівних ніг.
Актуальний лук: Лонг + штани палаццо

5. Різні фактури 
Щоб не виглядати нудно, особливо коли обираєте моно лук, поєднуйте різні фактури - це виглядає стильно, іноді не звично, та вам навіть буде так більш комфортно. Наприклад, в'язані речі з шовком або паєтками, в'язка зі шкірою, шкіра з замшею. 

І пам'ятайте, щоб ви не обрали, це повинні бути речі з якісних тканин, таких як в Stella Ricci. Ми "за" італійську якість та ваш комфорт!

   

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()