Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Трендові сукні в смужку 2019: як не припуститись помилки при виборі?

04. 07. 2019

Практично кожного літа принт у смужку стає справжнім хітом. При цьому він незмінно викликає захоплення  оточуючих. Але багато жінок знають, що це лише на перший погляд малюнок у смужку здається нескладним. Насправді візуально він може надавати зайвих об`ємів. У цій статті ви дізнаєтеся, які смужки в моді 2019 року і як їх правильно підібрати по фігурі, щоб виглядати привабливо.

Види модних смужок для сукні

Смугасті тканини дивують своєю різноманітністю. Вони можуть бути дуже схожими зовні, але при цьому кардинально відрізнятися у напрямку, ширині, віддаленості і колірного вирішення смуг. Завдяки цьому ми маємо величезну кількість варіантів для створення унікальних образів. Хоча сукні в смужку давно вже зарахували в ряди модної класики, ми виділили кілька найактуальніших видів смужок в цьому році.

Типи популярних смуг для сукні в 2019:

• Морська

Класична морська смужка застосовується на тільнику. Вона комбінує горизонтальні білі та сині смуги у співвідношенні 20 мм на 21 мм. Але сучасна мода не дотримується такого суворого регламенту, а крім синього кольору використовують ще чорний або червоний.

• Льодяникова

Це тонкі однотонні смужки шириною 3-4 мм, розташовані на білому тлі. Часто вони мають насичений червоний колір, який і нагадує різдвяні льодяники.

• Тіньові

Це вертикальні смуги, які тісно прилягають один до одного і створюють ефект тіні. Можуть комбінувати два-три схожих або різних кольорів.

• Маркіза

Малюнок з такою назвою поєднує однакові по ширині смуги двох кольорів.

Звичайно, тільки цим списком смугастих малюнків не слід обмежуватися. Але на модних показах і стильних фото в соціальних мережах ви побачите найчастіше саме їх. Такі принти дозволяють виглядати розкішно при різній статурі, особливо якщо одяг пошитий на замовлення з якісних тканин. Брендові тканини високої якості з Італії ви знайдете в магазині «Stella Ricci».

Візуальні особливості смуг

Кількість, ширина і напрямок смуг допоможуть візуально скорегувати фігуру. Багатьом знайома заяложена фраза про те, що вертикальні смуги струншають, а горизонтальні - повнять. Але при деяких дизайнерських хитрощах все може працювати навпаки. Тому перед покупкою сукні або тканини в смужку, спочатку визначте ваші цілі і зверніть увагу на моделі, які допоможуть врівноважити пропорції тіла.

1. Горизонтальні або вертикальні?

Подовжити силует допоможуть тонкі вертикальні смуги з м'яким колірним поєднанням. Щоб промальовувати силует і змоделювати фігуру використовуйте горизонтальні смужки. З їх допомогою можна надати грудям і стегнам об`єм, а також підкреслити тонку талію.

2. Широкі або тонкі?

Великі смуги збільшують пропорції, тонкі - роблять силует стрункішим. Їх взаємна комбінація допоможе ефективно врівноважити будь-яку будову тіла.

3. Темні або світлі?

Світлі смуги збільшують пропорції, а темні - зменшують.

Якщо ви все ж сумніваєтеся, яка сукня в смужку личитиме саме вам, то вибирайте універсальні варіанти. До них відносять діагональні тонкі смуги, які личать практично всім і добре візуально коригують пропорції тіла.

Обираємо сукню в смужку за типом фігури

Існують правила і поради, які допомагають правильно формувати ідеальний силует за допомогою малюнка. Знаючи свій тип фігури, ви з легкістю досягнете хороших результатів у візуальній корекції.

• "Пісочний годинник"

Підходить будь-яка смужка, але найкращий варіант - діагональні смуги з акцентом на талії в сукнях-халатах.

• «Перевернутий трикутник» і «груша»

Широкі плечі можна візуально звузити за допомогою тонких вертикальних смуг, а вузькі -

розширити горизонтальними.

• «Прямокутник»

Дівчатам спортивної статури можна зробити акцент на талії за допомогою комбінованих смуг (широких вгорі і внизу, але тонких на талії) або однотонних вставок збоку.

• «Яблуко»

Футболка в смужку для повних може приховати зайві об`єми за допомогою дрібних різнокольорових і діагональних смужок, а також при комбінації їх в різних напрямках.

• Невисокі

Мініатюрним дівчатам краще уникати повністю горизонтальних смуг в сукнях. Зате вертикальні і діагональні смуги допоможуть візуально здаватися вище.

Важливим фактором буде фасон одягу. Найбільш актуальними залишаються сукні-сорочки, сарафани на запах і сукні-футляри. Що стосується віку, то і тут немає чітких обмежень. Головне, щоб зовні вам все подобалося, плаття відмінно сиділо і підкреслювало ваші принади. Пляжні варіанти трендових смугастих виробів поєднуйте з солом'яними капелюхами, плетеними сумками і великими сережками.

Обирайте свій ідеальний варіант малюнка і насолоджуйтеся вашою розкішною фігурою в ультрамодних сукнях у смужку!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()