Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Костюмний жилет – головний тренд 2020 року

19. 02. 2020

З легкої подачі дизайнерских показів Мілану, Парижу і Лондона в моду 2020 року повертається класичний жилет. Якщо раніше він використовувався як додатковий елемент гардеробу, то цього сезону – це цілком самодостатня річ. Знайти його можна у складі костюмів-трійок або вибрати чисто чоловічу модель на розмір більше для оригінальних жіночних образів. Сьогодні ви дізнаєтеся, з чим носити жіночий жилет згідно з сучасними модними трендами.

Як правильно вибрати костюмний жилет

Спочатку жилети, як і штани, були виключно чоловічим елементом одягу. Чоловіки завжди надівали його під костюм. Але з середини 19 століття жінки поступово почали носити їх поверх довгих суконь, тим самим підкреслюючи свою витончену талію. Ми також можемо скористатися цим лайфхаком. Тільки якщо це приталена модель, шукайте ідеальний крій, який відповідає пропорціям вашого тіла.

https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-mr631192-mr631 https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-ag623192-ag623
Костюмна вовна 192/mr631 Костюмна тканина 192/ag623

Поради з вибору жилета:

1. Щоб підкреслити талію, вибирайте моделі приталеного крию чи з регульованим поясом ззаду.

2. Невисоким дівчатам підійдуть укорочені моделі або до середини стегна.

3. Зорово витягнути силует допоможе виріб з V- образним вирізом.

4. При широких плечах підійде крій з невеликими закотами. Дівчатам з вузькими плечима - модель з підплічниками.

5. Матеріал повинен добре тримати форму і бути щільним.

Індивідуально зшиті жилети стануть справжньою знахідкою для жіночого гардероба. Щільні, зносостійкі, але м'які та ніжні на дотик італійські тканини для їх пошиття ви знайдете в інтернет-магазині «Stella Ricci». При виборі приталеного класичного жилета завжди звертайте увагу на посадку. Спереду він повинен прикривати живіт і легко застібатися, а по спині не має бути складок. Обов'язково під час примірки поверніть тулуб, підніміть руки. Адже модель правильного розміру повинна добре сидіти і бути комфортною під час рухів.

З чим носити костюмний жилет у 2020 році

Мода, як і будь-яка жінка завжди стирає межі на своєму шляху. Тому чергова трендова річ з чоловічого плеча активно поновлює свій вплив на стильні жіночі образи. Тепер жилет – це абсолютний маст-хев прийдешнього сезону, без якого істинним модницям просто не обійтися. Тим більше що дизайнери пропонують вийти за рамки стандартного офісного костюма і носити цю річ навіть з непоєднуваним по стилю одягом. Розглянемо найпопулярніші образи з жилетом.

https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.191-gg695191-gg695
Double Face 191/gg695
https://ricci.com.ua/ukr/double-face-191-ag585191-ag585
Double Face 191/ag585
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-ag669192-ag669
Double Face 192/ag669

З костюмом

Найпередбачуваніший варіант – носити жилет у складі ділового костюма. Такий образ виглядає формально, тому ідеально підходить для офісу. Якщо штани не з одного костюма, то рекомендуємо вибирати близькі за кольором. Так образ виглядатиме дорожче і гармонійніше.

З джинсами або шкіряними штанами

Менш офіційні образи виходять в поєднанні жилета з джинсами та шкіряними штанами. Їх так само можна доповнити піджаком, створюючи діловий стиль. Але набагато цікавіше виглядає класичний жилет з джинсами-кльош як у Celine. Виходить оригінальний аутфіт в стилі 70-х. А це вже відразу два тренди в одному образі!

Зі спідницями та шортами

Для роботи підійде поєднання жилета з юбкою-олівцем. Для сучасного актуального образу, вибирайте популярні моделі з кольорової шкіри. Також розкішно виглядають комплекти з короткими шортами. Для прохолодної весни можна скласти чудовий образ з вовняної спідниці, кашемірового гольфу і довгого жилета.

Костюмний жилет з сукнями

Весняно-літні легкі сукні прекрасно виглядають з приталеним жилетом класичного крою. Такий комплект підкреслює витончений силует і звабливу жіночність, тим самим роблячи образ ще привабливішим. Щоб прибрати офіційний підтекст, вибирайте незвичайні моделі, які більше схожі на топи. Чи відразу вибирайте цілу сукню-жилет, яка ідеально сідає по фігурі та виглядає неймовірно ефектно.

https://ricci.com.ua/ukr/shifon-181-ti6181-ti6 https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.201-mr707201-mr707
Шифон 181/ti6 Шифон 201/mr707

З блузами, сорочками й футболками

Звичайно, поєднання жилета з сорочкою або блузою – це практично традиційний варіант, який все ж не варто забувати. Своєрідним нововведенням в цьому випадку можуть бути тільки блузи з величезними рукавами-воланами або сорочки з довгими комірами. Але якщо хочеться чогось кардинально іншого, то спробуйте носити жилети з футболками.

Жилет на голе тіло

Спекотливого літа краще всього носити жилет на голе тіло, як запропонували Burberry і Max Mara. Такий гарячий варіант підійде для повсякденних прогулянок, світських заходів і жарких вечірок. Головне слід запам'ятати, що комбінуючи класичний жилет з речами різного стилю можна створити максимально стильні та сучасні образи.

 

Вдихніть нове життя у ваші звичні образи за допомогою класичних приталених жилетів 2020!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()