Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Tom Ford - талановитий та харизматичний кутюр'є!

29. 03. 2017

Сьогоднішня стаття присвячена американському дизайнерові, який здобув широку популярність в будинку моди Gucci. Зустрічайте - Том Форд! Дизайнер народився 27 серпня 1961 року, в родині ріелторів, які дуже далекі від модної індустрії. Дитинство юного кутюр'є пройшло в Сан-Маркосі, а в віці одинадцяти років, все сімейство Форд переїхало в Нью-Мехіко, далі пішов Нью-Йорк, в якому і вирішилося майбутнє Тома Форда. У великому місті можливостей юнак остаточно вирішує пов'язати своє життя з мистецтвом і поступає вчитися на архітектора. Провчившись там кілька років, Том вирішує кинути школу і знаходить дуже серйозну роботу в школі дизайну - Parnas, приховуючи архітектурну освіту.

1986 рік ознаменувався приєднанням до творчої групи відомого дизайнера Кеті Хардвік. А в 1988 році амбіційний кутюр'є отримує роботу художнього директора в модному будинку Perry Ellis.

Початок творчої кар'єри

У 1990 році Том Форд прибуває в Італію, в саме серце модної індустрії, місто - Мілан! І починає співпрацю з будинком Gucci, вдихаючи в неї нове життя, зовсім інші фарби. 1992 рік - особливий рік, в житті дизайнера. Саме в цьому році він стає директором Gucci, з цього самого періоду абсолютно всіма продуктами бренду і концепцією керує Том Форд.

У 1996 році кутюр'є отримує престижну премію в області моди -дизайнер року за версією модних дизайнерів Америки. Неймовірні колекції вражають модниць - витонченістю і новим підходом до крою вироби. Кожен наряд від бренду Gucci - пізнаваний і ультрамоден! У 1997 році, у віці 35 років, Том Форд увійшов в 50 найкрасивіших чоловіків світу, за версією всесвітньо відомого журналу People. Світ успішних і знаменитих, просто божеволіє про нього! Харизматичний, талановитий дизайнер постійно на очах у преси.

Далі, слiдує одна з найзнаменитіших угод! У 2000 році група Gucci набуває повний пакет акцій Ів-Сен-Лоран і знову відбувається сплеск модного бренду, тільки тепер на п'єдесталі виявляється елегантна марка Ів-Сен-Лоран (YSL). Починається розробка оновленого іміджу відомої марки і зовсім новий рух вперед до нових перемог і досягнень!

2008 рік - це рік дебютанта Тома Форда в ролі режисера. Талановита людина - талановита в усьому! Дизайнер пише сценарій і на світ з'являється відмінний фільм, під назвою «Самотній чоловік». Дебют відбувся на Венеціанському фестивалі, в 2009 році, картина була номінована на премію «Золотий Лев». Колін Ферт, який виконував головну роль, отримує премію, як кращий актор. На сьогоднішній день Тома Форда цілком можна вважати одним з найуспішніших, молодих дизайнерів. Він божественно красивий, талановитий і постійно рухається вперед, займаючись не тільки фешн-індустрією, а й парфумерної лінією бренду. Його розкішний аромат Black Orchid - справжній хіт, спеціально для цього аромату вчені створили першу в світі чорну орхідею. Щороку кутюр'є створює шедевральні колекції і розбурхує уяву модниць, які знають, що таке справжнє мистецтво. Адже, безперечно сидить наряд, з ідеальною лінією крою та різних, непоєднуваних відтінків - це і є мистецтво.

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()