Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Головний колір 2023 року Viva Magenta

18. 12. 2022

 

Кожного року ми з нетерпінням ждемо коли Інститут кольору Пантон оголосить головний колір наступного року. Далі швиденько оновлюємо гардероб згідно нових тенденцій.

От і зараз ми вже знаємо, що головним кольором 2023 року оголошено дуже незвичний відтінок червоного – Viva Magenta.  Шалений, глибокий, дорогий, статусний колір – просто любофф.

А перед тим, як бігти в магазин за новими тканинами для пошиття одягу, новим одягом, аксесуарами, треба ретельно переглянути свій гардеробом, щоб зрозуміти чого не вистачає, що з чим стильно поєднується. Тому саме в цій статті ми підготували для вас найвдаліші поєднання Головного кольору наступного 2023 року з іншими кольорами, щоб ви були найгарнішими та стильними наступного року!

1. Монолук

Viva Magenta чудово виглядає в якості самостійного та єдиного кольору в образі. Крутий варіант – костюм з рівними, широкими штанами. Хто ну дуже полюбляє скіні, обирайте їх з вільним піджаком прямого крою. Отримуємо стильний благородний лук.

2. Поєднання з ахроматами – чорний,білий сірий

Досить спокійні поєднання. Ахромати можуть бути як низом/верхом, так і у вигляді аксесуарів. Ці варіанти досить поширені, йдуть можна сказати кожному і не потребують особливого ставлення. Підійде для повсякденного життя.

3. Viva Magevna + синій/блакитний

Обираємо глибокі спокійні або насичені відтінки під свій настрій. Якщо синій/блакитний + червоний зразу викликає банальні «морські» асоціації, то відтінок віва маджента в цих поєднаннях виглядає стильно, вишукано.

4. Viva Magevna + зелений

В цьому випадку можна погратися з відтінками від зеленої трави для яскравого, грайливого образу, до темно-зеленого – стриманого, глибокого, спокійного.

5. Viva Magevna + бежевий

Головний колір наступного року досить яскравий та сміливий, тому бежевий колір трохи його врівноважить та заспокоїть. В цьому поєднанні можна обрати головний колір в аксесуарах, щоб не привертати увагу (хто цього не любить), але все ж таки бути в тренді.

Тож бачите, стильною бути зовсім просто! А ще простіше – подзвонити нам! Ми самі підберемо для вас найкращі варіанти тканин для ваших нових крутих луків як однотонні, так неперевершені принтовані.

Дзвоніть, оформлюйте замовлення на сайті або в нашому інстаграмі, бо Stella Ricci – це завжди модно!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()