Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Куртка-пуховик – сучасні тренди

13. 10. 2022

Куртка-пуховик – сучасні тренди

Сьогодні переважна більшість людей надають перевагу практичним, зручним та комфортним речам, які будуть багатофункціональні в повсякденному житті і водночас стильними. Вже декілька сезонів серед них тримають перше місце актуальності костюми худі або світшот + джогери/або штани палаццо. Сьогодні будемо говорити про такі ж популярні тренди і у верхньому одязі. Бо зараз вривається холодна пора і хтозна що там під низом, а ззовні треба бути стильною цукеркоюJ

     1. Акцентуємо лінію талії

Стиль оверсайз дозволяє нам почуватися в комфорті на вулиці як вдома та не думати «чи достатньо втягнула я свій живіт», однак пояс на талії все ж таки допомагає  обійти образ колобка в пуховикуJ Альтернативою поясу є куліска. Плюс для жінок, які зовсім не люблять об’ємні речі, або вони їм зовсім не личать, а так хочеться, цей акцент допомагає залишатися теж в тренді.

     2. Колір

Не тільки крій має важливе значення, колір – це перша нота, його ми бачимо, коли навіть  ще не розгледіли обличчя, а увагу він вже тримає. Головним кольором 2022 року є very peri, також трендовими є яскраві кольори, неонові. При чому обираємо матовий замість глянця.

    3. Вкорочена дута куртка

Практичний і зручний варіант для леді за кермом.

     4. Стьобана куртка

Такий верхній одяг залишається з нами і на цей сезон. Актуальними є куртки на запах, нижче колін, міді або укорочений варіант. Забуваємо про довжину трохи вище колін! Крій лаконічний, без зайвих деталей та зав’язок, стьожка широка або ромбами. Накладні кармани та надто виділені теж втратили свою актуальність.

     5.Пуховик прямого крою

Це наша класика. Обираємо варіанти саме з широкою строчкою та довжиною міді. Чудовий та теплий варіант для тендітних жінок та дівчат, які полюбляють плаття та юбки, де особливо зараз актуальна довжина міні. А ще пуховик добре поєднується і з нашими улюбленими теплими костюмами.

     6.Куртка бомбер

Актуальним є об’ємний варіант.

     7.Класична коротка куртка

Теж актуальним є варіант об’ємного крою, довжина  нижче талії.

     8. Куртка-рубашка

Крій оверсайз (варіант легкого оверсайзу), з капюшоном або воріт стійка. Варіанти декору у вигляді накладних карманів та бокових розрізів.

      9. Не можемо не згадати альтернативу курткам – жилет (довжина середня або подовжений). Це крутий практичний варіант для авто, для людей які полюбляють прохолоду. Носити можна майже з будь яким луком. Обираємо з широкою рівномірною стьожкою, дутий.

Сучасна мода досить практична і це не може не радувати, стильних варіантів багато, тому кожна жінка знайде для себе варіант в залежності від своїх вподобань, типу фігури та кольоротипу :)

                                                                                                   

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()