Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Що можна зшити з джерсі: топові образи з трикотажними речами

18. 03. 2020

Мода на трикотажну тканину в 2020 році забезпечує жінкам стильні та зручні образи на увесь сезон. Багато кутюр’є включили речі з трикотажу в усі сезони показів. Тому тепер набагато приємніше носити улюблені практичні комплекти й відповідати світовим трендам. Комфортні трикотажні матеріали мають багато різновидів. Ми пропонуємо детальніше розглянути специфіку чудової тканини джерсі, яка забезпечить вам розкішні образи до будь-якої події.

Особливості тканини джерсі

Сьогодні в магазинах існує величезний вибір трикотажної тканини синтетичного, натурального і комбінованого складу. Кожна з них має свої переваги та недоліки, але при цьому показує відмінні результати в носінні, а тому, безперечно, користується величезною популярністю серед жінок і чоловіків.

Джерсі – це щільна трикотажна тканина, яка виготовляється переважно з віскози або має комбінований склад, який покращує її характеристики та зовнішній вигляд. У будь-якому випадку це приємна повітропроникна тканина з прекрасною гігроскопічністю і терморегуляцією. Завдяки практичності й довговічності, матеріал часто застосовується для пошиття красивого повсякденного одягу.

Переваги трикотажу

Якщо вам здається, що трикотажні речі мають дуже простенький вигляд, зверніть увагу на тканину джерсі. Цей хороший якісний матеріал виглядає просто приголомшливо! Він точно підходить для пошиття не лише одягу на кожен день, але і для важливих вечірніх заходів. Головною перевагою тканини можна вважати її ефектний зовнішній вигляд при високій практичності та доступній ціні.

https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.201-ag718201-ag718
Джерсі 201/ag718
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.201-ag716201-ag716
Джерсі 201/ag716
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.201-ag711201-ag711
Джерсі 201/ag711
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.201-ag713201-ag713
Джерсі 201/ag713
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.201-ag707201-ag707
Джерсі 201/ag707
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.201-ag706201-ag706
Джерсі 201/ag706

Переваги тканини джерсі:

  • на дотик вона м'яка, ніжна, приємна до тіла;
  • має хорошу розтяжність, красиво прилягає;
  • має довгий термін експлуатації без втрати якості;
  • стійка до деформації, практично не мнеться;
  • не сковує рухів, комфортна для частого носіння;
  • легка в обробці, проста у догляді.

Одяг з трикотажної тканини дозволяє створювати оригінальні образи в абсолютно різних стилях: кежуал, спорт-шик або в класичному діловому. Це допомагає виглядати різноманітно, залишаючись вірними зручним речам з приємної м'якої тканини. Цього року наймоднішими відтінками виробів з джерсі вважаються пастельні, бежеві й рожеві тони, насичені відтінки синього, фіолетового та соковиті червоні, зелені і жовті кольори. Поєднується такий трикотаж практично з будь-якими куртками, пальтами, брюками, спідницями і т.д. Особливо стильно виглядають образи з комбінацією виробів у тому ж кольорі, тільки на тон світліше або темніше.

Що можна зшити з джерсі

З трикотажу створюють прекрасний одяг, який забезпечує максимальний комфорт дітям і дорослим щодня. Це можуть бути піжами, футболки, красиві сукні та різні костюми. Щільна тканина джерсі часто використовується для пошиття розкішних суконь та стильних костюмів. Матеріал ідеальний для пошиття стильних офісних, вечірніх образів і вражаючого домашнього одягу, який не соромно надіти на прогулянку. Пропонуємо розглянути найпопулярніші моделі суконь та костюмів з джерсі.

Сукні з джерсі

Найчарівніші трикотажні сукні в новому сезоні відрізняються оригінальним асиметричним кроєм, спущеними плечима, вільною спідницею і глибокими вирізами. Джерсі в цьому плані дуже універсальна тканина, оскільки походить для пошиття приталених та вільних суконь з красиво спадаючими складками.

Популярні види суконь з джерсі:

  • повсякденні;
  • офісні;
  • вечірні.

Зручні повсякденні сукні допоможуть тримати баланс між абсолютним розслабленням і жіночністю, дозволяючи виглядати красиво в комфортному одязі. Тут особливо популярні сукні трапеції або моделі в ретро-стилі. Чудовою інвестицією в офісний гардероб буде сукня-футляр. Урізноманітнити досить простий крій допоможуть оригінальні блоки кольору у виробі. Вечірні сукні з джерсі розпочинаються з «маленького чорного», а закінчуються дивовижними сукнями в підлогу з красивим приляганням до тіла і витонченими спадаючими хвилями тканини.

Костюми з джерсі

Трикотажні тканини настільки приємні, практичні й універсальні, що з них можна зшити зручні комплекти для прогулянок і навіть більш ділові костюми із спідницями, брюками. Верх такого виробу може виглядати як топ, пуловер або комбінувати гольф з м'яким жакетом. Особливо ефектно виглядають костюми-трійки та комбінезони.

Моделі актуальних трикотажних костюмів:

  • спортивні;
  • для прогулянок;
  • ділові.

Костюми з джерсі підходять для створення стильних офісних і ніжних романтичних образів. У них неймовірно комфортно, тому складно буде вибрати вдаліше поєднання одягу, який комбінував би так само зовнішню привабливість, завидну практичність, довговічність і легкий догляд.

Де купити якісну трикотажну тканину джерсі

Вибираючи одяг з джерсі завжди звертайте увагу на його посадку по фігурі і якість. Від цих двох критеріїв залежить те, як на вас виглядає одяг і те, наскільки зносостійкою та приємною він виявиться. Для максимальної впевненості в обох критеріях і створення ексклюзивного образу розумніше буде зшити одяг на замовлення. Такий підхід вигідніше з точки зору якості, а іноді – і фінансів.

Італійський джерсі відомий своїм чарівним зовнішнім виглядом, завидною зносостійкістю і стійкістю до утворення ковтунців. В інтернет-магазині «Stella Ricci» ви знайдете відбірну італійську тканину, яка відрізняється особливою тактильною ніжністю, хорошою повітропроникністю та приголомшливою палітрою кольору з приємними матовими відблисками. Вона забезпечує розкішний дорогий вигляд навіть одягу простого крою.

 

Насолоджуйтеся бездоганними та неймовірно зручними образами з модної у 2020 році трикотажної тканини джерсі!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()