Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

В чому зустрічати Новий рік 2023

10. 12. 2022

Наступний 2023 рік – це рік Чорного Водяного Кроля, тому головними для одягу будуть кольори темно-синій та чорний. Синій колір – дає відчуття незалежності, жаги до пригод; чорний колір – колір таємничий. Гарним варіантом буде вдягти костюм або плаття в цих кольорах.  Друга стихія наступного року – Дерево, тому доречними будуть також кольори зелений та коричневий.  А астрологи виділили «щасливі» кольори року Кроля – блакитний, рожевий, жемчужно-білий, жовтий, червоний, зелений.

Тому швиденько заходьте в наш розділ «тканини» та обирайте потрібний тип у кольорах наступного року, бо вже пора шити собі новорічне вбрання! 

 

Тепер головне питання - що ж шити і на що свернути увагу?

Ми склади для вас ТОП варіантів, щоб ви були неперевершеними, стильними та почувалися на висоті! Поїхали!

1. Пір’я, бахрома та пайєтки

Це не просто тренд сучасний, це і дууже нарядно та по-новорічному. Що стосується пайєток, то краще обрати принцип нейтралізації, який ми описали в попередній статті (наприклад, юбка яскрава, верх більш стриманий та актуального крою). Пір’я та бахрома є акцентом на рукавах, спідницях та у вигляді аксесуарів.

2. Прозорість

Елегантна та стримана прозорість надає тендітності, легкої сексуальності та жіночності. Багато варіантів нам показує Valentivo. В одязі це може бути блуза в цілому, або акцентні рукава, елементи в платті.

3. Так як рожевий колір обрано щасливим, то цей тренд включаємо теж сюдиJ Тут теж покази Valentino нам в поміч при пошитті новорічного вбрання.

4. Акцентні рукава – для створення грайливого, такого собі «вау» ефекту.

5. Шовк

Загалом це дуже чудова тканина для створення одягу як повсякденного (обираємо креп, твіл шовк), так і святкового – атласний шовк. Ви можете шити костюми, комбінезони, плаття у білизняному стилі. Це водночас просто і вишукано.

6. Плаття з розрізом

Чорне плаття в цьому випадку охопить 2 правила – і колір, і тренд. Нагадуємо, що сьогодні актуальні вільні, трохи об’ємні варіанти. Однак завжди обирайте те, що личить саме вам і допоможе скорегувати фігуру по потребі, так ви будете почуватися, в першу чергу, комфортно та набагато стильніше, ніж коли обираєте просто тренд без урахування своїх потреб.

7. Лонгслів з розрізом – тут доречно поєднати його зі штанами палаццо, щоб виглядати стрункою та витонченою.

8.І як незмінний варіант класики на всі роки – маленьке чорне плаття….важливо!-  актуального кроюJ

І не обов’язково зупинятися на одному варіанті, можливі поєднання. Ми можемо зібрати 3 варіанти в одному образі, наприклад, шовкова блуза з прозорими акцентними рукавами. Але пам’ятайте – Кроль не любить помпезності, тому обравши яскравий верх, доповнити його доцільно більш спокійним низом, наприклад, з прямих штанів або палаццо.

Щасливого Нового року!

 

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()