Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

5 сучасних стилістичних трюків, які допоможуть виглядати краще

02. 07. 2020

Влітку зручні шорти, футболка і шльопанці часто стають головною «базою» для щоденних прогулянок. Або ж це улюблені джинси з модною білою футболкою та світлим взуттям. Але навіть звичний багатьом нехитрий образ може виглядати значно краще без особливих зусиль. У цьому вам допоможуть прості, але дієві поради по стилю, про яких і піде мова в цій статті.

 

Як змусити просте вбрання виглядати приголомшливо

Все геніальне дійсно просто. Головна перевага сучасних стилістичних трюків – їх легкість в застосуванні. І вам навіть не потрібно багато витрачати, щоб виглядати стильно. Часом образ досить трохи доопрацювати за допомогою аксесуарів або дрібних акцентів, щоб він заграв абсолютно інакше. Наступні 5 найпоширеніших порад відмінно справляються з цим завданням.

 

1.Підвернути рукава

Закочені рукава надають образу розслабленості й легкості. Такий трюк швидко підготує навіть офісний аутфіт до вечірнього виходу – розстебніть верхні ґудзики сорочки та трохи закотіть рукава. Не менш актуальними залишаються підсукані рукава футболки. Вони створюють красиву форму, візуально роблять руки стрункими і привносять нотки шику навіть в найпростіші поєднання.

 

2. Заправлена футболка, блуза, топ

Найчастіше на модних просторах і на вулиці зустрічаються модниці з недбало заправленою футболкою або сорочкою. Всього один легий рух істотно освіжає образ і коригує пропорції тіла. Існує кілька популярних способів, як красиво заправити футболку:

  • повністю;
  • збоку;
  • спереду.

Повністю заправлена ​​майка або футболка акцентують увагу на талії та візуально додають зросту. Випуск на одну сторону створює цікавий варіант асиметрії, робить стрункішою та виглядає вільно. Зберегти невимушений вигляд, підкреслити талію й трохи зменшити стегна допоможе футболка заправлена ​​спереду.

Зверніть увагу! Футболка або сорочка повинні сидіти вільно. Заправлена ​​річ повинна трохи нависати над джинсами, а не бути натягнутою.

 

3.Легкий жилет або сорочка

Тонкий літній жилет без рукавів не буде зайвим в образі. Він робить його більш зібраним, трохи приховує стегна і промальовує вертикальну лінію, за рахунок чого надає стрункості. Навіть короткий топ з шортами в поєднанні з жилетом виглядають більш строго і по-діловому. Для більш розслаблених комплектів підійде накинута поверх топа тонка сорочка з натуральної тканини.

 

4.Поєднуєм вузьке і широке

Для вдалих стильних образів найкраще завжди дотримуватися простої формули: вузький верх – широкий низ і навпаки. Такі сполучення не перевантажують аутфіт, виглядають гармонійно та красиво. Якщо ви вирішили поєднувати відразу дві-три об'ємні речі і вгорі, і внизу, то обов'язково зробіть акцент на талії.

 

5.Аксесуари та взуття

Прикраси, сумки та взуття – дуже недооцінений внесок в образ. Найчастіше ми нехтуємо прикрасами, вибираємо не зовсім відповідне взуття і помиляємося з вибором правильної сумки. Тому іноді для миттєвого перетворення досить усього лише замінити взуття або надіти красивий пояс. Завжди слід мати в запасі гарні намиста, різні сережки, браслети і годинник. Та надзвичайно важливо на них не економити.

 

Насправді перераховані стилістичні поради давно відомі, популярні й прості. Можливо, саме через це ми часто забуваємо їх застосовувати в повсякденному житті. Але щоб стильно одягатися, не завжди потрібно витрачати багато грошей. Досить купувати потрібні речі та доповнювати їх невеликими модними прийомами.

 

Створюйте приголомшливі літні образи з мінімальними зусиллями!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()