Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Барбікор

11. 08. 2023

     Тренд в одязі, який набирає популярності, особливо після виходу фільму - фантазійної комедії "Барбі". Ми не можемо пройти крізь і вирішили більш глибше копнути і поділитися цікавими фактами цього тренду. 
Ви знали, що перша Барбі була представлена на американській міжнародній ярмарці іграшок 9 березня 1959 року. Ляльці вже 64 роки)))) Барбі навіть має своє сімейне дерево! 


Головні риси барбікор:
- тотал рожевий
Багато хто критично сприймає цей колір, алеж є багато відтінків і кожен може обрати для себе саме свій - від ніжно рожевого до насиченого яскравого. 
- міні
Міні і так досить популярне цього сезону, тому якщо вам є що показати, можна сміливо вихвалятися)
- силует new look
Підкреслена талія виглядає жіночно і романтично. Навряд класична Барбі носила широкі балахони) 
- шик, гламур, блиск, яскравий мейк - такі риси канонічної Барбі.


Барбі напряму пов'язана зі світом моди, ця лялька формувала уявлення поколінням, що таке ідеальна жінка і як вона повинна виглядати. Реальні дизайнери розробляли для неї колекції одягу. Для багатьох ця лялька завжди буде образом веселої білявки з довгими ногами, ідеальною фігурою і життєрадісною посмішкою. 
Одяг в стилі Барбі спостерігаються в колекціях Zara, Balenciaga, Valentino, рожеві бантики на подіумі Viktor & Rolf, топ з мільйона рожевих роз прикрашав плаття Giambattista Valli.


Можливо дівчата та жінки обирають барбікор саме тому, що він асоціюється з безтурботним, веселим, легким життям?! А можливо цей стиль і реально допомагає, наприклад, бізнес леді стати трішечки легкою та веселою, жіночною та романтичною. Як ви гадаєте?

Насправді не обов’язково підтримувати 100% барбікор, можна розбавити свій гардероб потрібним відтінком рожевого і насолоджуватися модним образом. А серед наших італійських тканин є чудові варіанти, які вас зможуть надихнути.

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()