Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Головні кольори сезону Осінь-Зима 2022/2023

07. 10. 2022
 
 
 
 
 

                                    Головні кольори сезону Осінь-Зима 2022/2023

            Кожного року ми з нетерпінням чекаємо коли Інститут кольору Пантон оголосить головні кольори наступного сезону, щоб мерщій переглянути свій гардероб та встигнути пошити стильний одяг в трендових кольорах. При чому хоч і кожного сезону кольори змінюються, база залишається актуальною ще декілька сезонів.

            Цього разу палітра модних кольорів включає 10 сезонних та 5 класичних відтінків, які були оголошені в день відкриття Тижня моди в Нью-Йорку. А тепер давайте знайомитися!

1.  16-1358 Orange Tiger - Помаранчевий тигр – яскравий і впевнений, для тих леді, які хочуть бути в центрі уваги і втомилися від червоного. Яскраве поєднання з червоним та бордовим, зеленим, жовтим(лимонним).

2. 14-0851 Samoan Sun – Самоанське сонце – насичений жовтий, наповнює теплотою та сонечком, сипучим піском десь на острові…. Поєднуємо з бордовим, білим, зеленим, сірим, синім. Обов'язково треба приділяти увагу відтінкам!

3. 18-1552 Lava Falls – Водоспад лави – пристрасний червоний. Цей колір зустрічаємо  у Raf Simons,  Sacai,  Andrea Adamo.

Чудове поєднання з молочним кольором, темно-синім, бежевим.

4.  17-2624 Rose Violet – Рожево-фіолетовий – яскравий колір, що дає грайливості та дівочої легкості. Пасує далеко не всім! Чистий колір зустрічаємо в колекціях Valentino, Giorgio Armani, Michael Kors. Поєднуємо з сірим, щоб зробити лук більш стриманим, а також з синім електриком, лаймом та іншими відтінками рожевого для більш грайливого образу.

5. 18-6024 Amazon – Амазонка – яскравий зелений як саме життя. Чудове осіннє поєднання з синім, помаранчевим тигром, рожевим, блакитним та бордовим.

6. 14-2806 Nosegy – Букет – рожевий колір, досить легкий та тендітний, ніжний та жіночний. Щоб зробити гармонічний образ, треба поєднувати з такими ж ніжними відтінками, наприклад з небесно-блакитним. Цікавий варіант з бордовим. Побачити вироби у цьому кольорі можемо на показах Badgley Mischka, Daniel Del Core, Sportmax, Giorgio Armani, Salvatore Ferragamo та Louis Vuitton.

7.14-4618 Waterspout – Водяний смерч – шедевральний бірюзовий відтінок. Цей колір як вода на чарівних Мальдівах, так і хочеться пірнути у воду та відчути релакс. А поки будемо мріяти, давайте поєднаємо цей колір з сірим, карамельним, кремовим або білим. Гарно поєднується з тим же «букетом».

8. 18-1148 Caramel Cafe – Карамельна кава – неймовірний коричневий відтінок спокушає теплом. Крутий насичений колір, в який так і хочеться огорнутися. Поєднуємо з бордо, синім, глибоким жовтим, бежевим.

9. 19-4127 Midnight – Опівночі – темно-синій відтінок вечірнього неба, глибокий та досить складний колір. Для поєднання чудово підійдуть відтінки коричневого. Це стриманий колір, але його можна розбавити яскравими акцентами і отримати неперевершений лук.

10.  18-0625 Martini Olive – Олива – темний оливковий колір, глибокий, таємничий. Для сміливих леді пропонуємо обрати поєднання з рожевим, для стриманого варіанту – з  глибоким синім, бежевим.

                 Класична універсальна палітра модних кольорів осінь-зима 2022/2023

                               1. 12-0602 Arctic Wolf – Арктичний вовк – м’який білий колір з молочним

                                       відтінком. Чудово компонується з будь-який кольором та буде базою.

              2. 12-0813 Autumn Blonde – Осінній блонд – кремовий відтінок

3. 19-4105 Polar Night – Полярна ніч – космічний синій.

       4.17-0210 Loden Frost – Сильний мороз - спокійний зелений.

        5.16-3917 Chiseled Stone – Точений камінь – холодний сірий.

                Тепер ви знаєте які саме треба обрати кольорі для пошиття нового одягу, щоб бути самою стильною на модною леді в новому сезоні 2022/2023. Можемо сказати, що зовсім не обов’язково обирати монохромний образ (хоча це виглядає досить цікаво, стильно, інтелігентно), можна доповнити образ хоча б однією з речей актуального кольору,або навіть підібрати аксесуар, і ви будете в тренді  :)

Ви запитаєте: «Куди ж тепер бігти, щоб бути стильною?!»

Ми відповідаємо: «Не треба бігти, просто заходьте в наш каталог тканин та фурнітури і обирайте кольори, які вам припали до душі та оформлюйте замовлення!».

Будьте модними разом із Stelle Ricci.

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()