Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Мерехтливий тренд осені: як носити одяг кольору металік

14. 11. 2018

Одяг з металевим блиском вже не один рік супроводжує осінні гардероби. Виходячи з модних показів і прогнозів фахівців, сріблясті переливи ще довго будуть популярні. Пропонуємо розібратися, як адаптувати чергову порцію дизайнерських аутфітів з блискучими мотивами в сезоні осінь-зима 2018-2019.

 

Особливості одягу кольору металік

У 1980-х роках металевий блиск використовували для святкових заходів, запальних вечірок і танців. Зараз дивовижний сріблястий відтінок доречний навіть в повсякденному вбранні. Космічні переливи охоплюють не тільки одяг, але й аксесуари. Таке доповнення максимально привертає увагу оточуючих і підкреслює ваш сучасний стиль.

 

Поради поєднання одягу і аксесуарів з ефектом металіка:

1. Мінімізуйте кількість прикрас.

2. Поєднуйте сріблясті речі з базовим гардеробом.

3. Використовуйте в образі один акцент кольору металік.

4. Дві та більше речі металевого відтінку повинні відрізнятися фактурою.

5. Комбінуйте блискучі елементи з однотонними матовими нарядами.

6. Не надягайте такі речі на проблемні зони.

 

Пам'ятайте, що гіперболізований одяг з подіуму, не завжди може бути застосовано до реального життя. Наприклад, тотал лук в металевому відтінку - не найкраща ідея для міської прогулянки. Комплект буде занадто яскравим і перенасиченим. Металеві речі виглядають самодостатньо, до того ж візуально можуть надавати об`ємів. Тому для вдалих поєднань з ними необхідна помірність.

 

З чим носити речі металевого відтінку

Одяг з ефектом рідкого металу додає святкового вигляду і стає справжнім хітом вечірнього заходу. У цьому плані більше підходять сукні та костюми. У будні кількість мерехтливих елементів одягу бажано скоротити. Футуристичним акцентом може бути все що завгодно: від білизни, що виділяється, до аксесуарів.

 

Сріблясті спідниці

У сезоні осінь-зима 2018-2019 великий вибір спідниць з дзеркальним голографічним ефектом. Особливо виділяються укорочені варіанти з глітером і з романтичною плісировкою. При правильному підході спідницю з металевим відливом можна внести в робочий гардероб. Для цього поєднуйте її з звичними сорочками, піджаками і кофточками. Образ буде свіжим і цікавим.

Плісировані спідниці відмінно виглядають в повсякденних аутфітах в поєднанні з кросівками, сліпонами та бомбером. Кольори підійдуть будь-які, але бажано однотонні. Особливої розкоші і стриманості образу в поєднанні зі сріблястим відтінком надає одяг сірого, чорного і білого кольору.

 

Блискучі штани, джинси, легінси

Металізовані джинси були популярними ще в минулому році. З ними навіть простий наряд зі светром і кедами виглядав оригінально і продумано. Зараз блискучі штани також в тренді. Металевий відтінок оксамитових і велюрових речей виглядає м'яко і не так кидається в очі, як суцільні блискітки або ефект дзеркала.

Сріблясті легінси стануть універсальною річчю у вашому гардеробі. У них вам буде зручно піти на прогулянку, доповнивши верх в'язаним светром і курткою. З такими брюками і сорочкою чоловічого крою ви зможете відправитися на ділову зустріч, а в поєднанні з напівпрозорим топом - на веселу вечірку.

 

Блискучі сукні

Поспішайте зшити сукню з ефектом металік, якщо перед вами завдання вбити всіх наповал. У ньому ви відчуєте себе королевою вечірки і танцполу. У цьому випадку важливо, щоб плаття ідеально сиділо по фігурі. Рекомендуємо вибрати якісну тканину з блискітками і звернутися до перевіреного кравця.

Принадність такого наряду в тому, що з ним можна обійтися без прикрас. Максимум, можна вибрати невеликий браслет, просте кольє або великі сережки. Мерехтлива сукня сама по собі виглядає феєрично. Доповнити таку красу може тепла шуба або куртка з тим же дзеркальним ефектом. У такій комбінації речей гарний святковий настрій гарантовано!

 

Сорочки, топи і светри з металевим відливом

Для прохолодної осені тонкі блузи з мерехтінням не найкомфортніший варіант. Інша справа сріблястий светр, який зігріє і модну тенденцію підтримає. Але топи з ефектом рідкого металу дуже легко адаптувати під будь-який образ. Варто лише змінити однотонний піджак на кардиган грубої в'язки поверх «металевої» майки, як ви вже готові з офісу бігти на душевну прогулянку з друзями і виглядати ефектно.

 

Верхній одяг з мерехтливим ефектом

Об'ємні пуховики металізованого кольору - один з найпопулярніших трендів цього сезону. Дуті куртки такого формату мають лаконічний силует, але чудово привертають увагу і покращують настрій. Не менш цікаво виглядають куртки-косухи та укорочені дублянки з металевим блиском. Навіть в поєднанні з повністю чорними речами, ви будете виглядати яскраво і стильно.

 

Модні аксесуари

Сумки і взуття кольору фольги давно користуються популярністю. З ними можна сміливо отримати блискучий тренд, але при цьому не дуже сильно привертати увагу. Крім того, туфлі, сумки і рюкзаки такого кольору відмінно поєднуються з будь-яким одягом. Це розкішна альтернатива для тих, кому добряче набрид універсальний в цьому плані чорний колір.

 

Адаптувати непростий святковий тренд до повсякденного життя цілком реально. При цьому у вас буде маса чудових варіантів для стильних образів.

Дивуйте всіх своїм блискучим аутфітом осінньо-зимового сезону з одягом кольору металік!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()