Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Висока талія paperbag - тренд №1 весни-літа 2019 року

22. 05. 2019

Вільний одяг широкого покрою з талією paperbag зараз знаходиться в самому центрі уваги серед тенденцій сезону весна-літо 2019. Вона неймовірно зручна, практична і підходить практично всім. Пропонуємо детальніше вивчити переваги і недоліки крою пейпербег, а також підібрати стильні аутфіти з ультрамодним трендом.


Що таке «paperbag»?
Наймодніший тренд майбутнього літа з'явився ще кілька сезонів тому, після повернення в моду стилю 80-х. Але широке поширення і особливу популярність недбалий крій отримав саме в цьому році. Такий вид талії і пояса відмінно проявляє себе на брюках, спідницях, шортах і джинсах, незалежно від фасону одягу.

«Paperbag» - це поєднання високої талії в одязі зі своєрідними збірками вище пояса. У перекладі з англійської «paper bag» означає «паперовий мішок». Забавна аналогія в назві зайвий раз підкреслює головний візуальний ефект: пояс в одязі охоплює талію подібно зав'язці, завдяки чому зверху утворюються ті самі вільні складки.



Специфіка одягу з талією пейпербег
Велика кількість складок в області живота чарівним чином приховують дрібні недоліки, хоча і надають додаткового об`єму вашій талії. Зробити силует візуально стрункішим в цьому випадку допоможе пояс. Але і тут важливо правильно підібрати його ширину або вибирати більш акуратну лінію з невеликими складками. Також зменшать об`єм  м'які тканини, які лягають більш гладенько.

Переваги пояса paperbag:
• завищена посадка візуально подовжує ноги;
• добре підкреслює лінію талії;
• робить образ більш жіночним;
• зменшує пишні стегна і надає об'єму вузьким;
• вільна посадка на стегнах зручна під час носки;
• відмінно поєднується з будь-яким гардеробом і взуттям;
• підходить худим дівчатам і з пишними формами.

недоліки:
• при неправильному поєднанні в одязі може повнити;
• візуально укорочує область між грудьми і талією, що не всім підходить.

Моделі з широкими воланами і посадкою майже під груди допоможуть дівчатам з довгою талією візуально подовжити ноги і зробити фігуру більш пропорційною. В іншому випадку слід вибирати невеликі складки і пояс, який проходить рівно по лінії талії або трохи вище. Вільні штани paperbag відмінно врівноважуються більш коротким верхом або контрастом текстури, щільності матеріалів.


З чим носити одяг з поясом «паперовий мішок»?
Речі з незвичайним кроєм пояса виглядають стильно і оригінально. Вони добре сідають по фігурі, незалежно від росту і комплектації дівчат, особливо якщо зшиті на замовлення. На літо краще за все вибирати легкі, "дихаючі" і хвилясті матеріали, такі як бавовна, льон, віскоза і шовк світлих відтінків. Сучасні брюки, спідниці та шорти paperbag зручні тим, що їх сміливо можна поєднувати з класичними туфлями-човниками, босоніжками, лоферами, кедами, кросівками і будь-яким іншим зручним взуттям.

Створюємо стильні образи з paperbag:
• в офісі вони ідеально виглядають з білими топами і сорочками;
• для ошатного виходу підходять блузи асиметричного крою з воланами і рюшами;
• якщо у вас бездоганний прес, можна поєднувати з коротким топом на кожен день;
• ефектно виглядають складки на поясі з прозорими блузами;
• для прогулянок і подорожей можна комбінувати з «тільняшками», лонгслівами;
• короткий тонкий светр вибирайте для прохолодних днів.

Для вдалих поєднань з брюками і спідницями пейпербег  підійде будь-який ваш одяг. Щоб не порушити пропорцій фігури, поєднуйте їх з підігнаним верхом або відразу заправляйте топи всередину. Віддавайте перевагу укороченим жакетам або до середини стегна, а також приталеного верху, щоб речі не конкурували з оборками на талії. Насолоджуйтесь комфортними ультрамодними образами на літо з універсальним одягом paperbag!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()