Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

5 модних спідниць весна-літо 2021: огляд, фото й рекомендації з вибору

14. 04. 2021

Модні спідниці весна-літо 2021 радують і спантеличують своїм величезним вибором. Ми виділили 5 найбільш трендових моделей, які відмінно доповнять ваш гардероб. Також у цій статті ви дізнаєтеся, як легко вибрати правильну довжину будь-спідниці.

 

Наймодніші спідниці сезону весна-літо 2021

Різноманітність стильних спідниць у цьому сезоні просто захоплює. Дизайнери представили величезну кількість стилів, фасонів, фактур і забарвлень, що будь-яка дівчина знайде для себе щось особливе.

Зараз у моді спідниці:

  •  на запах і зі всілякими розрізами;
  •  прямі, пишні і плісировані;
  •  зі шкіри, деніму, твіду і струмуючого шовку;
  •  однотонні, з квітковим, анімалістичні та геометричним візерунком;
  •  декоровані паєтками, сіткою та пір’ям.

Це основний перелік модних спідниць на весну-літо 2021 рік, але його ще є куди розширювати. Щоб не заплутатися в цьому різноманітті, рекомендуємо звернути увагу на 5 найпопулярніших моделей спідниць у цьому сезоні.

Шкіряні

Вироби з екокожі вже кілька сезонів залишаються в топі. Вони розкішно виглядають у повсякденних, вечірніх і ділових образах. Шкіряні спідниці неймовірно практичні: у них комфортно, вони не мазкі, виглядають завжди акуратно й добре поєднуються з будь-яким верхом. Фасони — також універсальні. У цьому сезоні їх можна урізноманітнити розрізами, складками, гудзиками й зав’язками.

Твідові

Твідові спідниці пастельних тонів або яскравого насиченого кольору чудовий вибір для прохолодну весну. Щоб не помилитися з якістю твіду, вибирайте натуральні італійські тканини для індивідуального пошиття спідниці. Одяг із добірного твіду завжди виглядає дорого і стильно, добре тримає форму і красиво сідає по фігурі. Твідова спідниця — це розкішний варіант для елегантного ділового образу на довгі роки.

Джинсові

Короткі, прямі й подовжені джинсові спідниці — найпопулярніші варіанти для весняно-літнього гардеробу. Вони добре поєднуються в повсякденних розслаблених та спортивних аутфітах. Це незамінна річ для прогулянок, яка допоможе швидко побратими і виглядати стильно. Однотонні прямі спідниці з деніму стануть чудовою базою і для нестрогих поєднань в офіс.

Шовкові та атласні

Ніжні спідниці зі струмуючих тканин — чудова база для романтичних і весняних образів. Найпопулярніший варіант такої спідниці це довжина міді або максі. Шовкова спідниця підійде для будь-якої фігури, подарує максимальний комфорт, легкість і літній настрій. Поєднувати їх рекомендуємо з матовим верхом і зручним взуттям.

Пір’я

Поступово модниці звикають до популярності пір’я. Надмірна або мінімалістична обробка з пір’ям залишається в рейтингу найбільш популярних, тому варто спробувати додати її у свої образи. Це прекрасний варіант для літніх коктейльних і вечірніх образів, які будуть виглядати свіжо, цікаво і привабливо.

 

Актуальна довжина модних спідниць 2021

Навесні і влітку 2021 актуальні спідниці від міні до максі. Важливо лише правильно підібрати свою оптимальну довжину, щоби ноги виглядали довгими, стрункими і гарними. Ми підготували спеціальні рекомендації для вибору ідеальної довжини спідниці, яка підійде саме вам.

Екстраміні

Найпопулярнішою для жарких днів буде екстраміні з високою посадкою на талії. Оскільки поділ мініспідниці закінчується досить високо, вона виглядає спокусливо, водночас візуально робить ноги більш довгими.

Кому підійде довжина міні

Коротка спідниця, яка щільно облягає коротка підкреслює переваги й особливості ваших ніжок. Тому мініспідниця найбільше підходить струнким дівчатам із гарними ногами. Скорегувати невеликі недоліки допоможуть капронові колготки.

З чим носити мініспідницю:

  •  повністю закритий верх;
  •  високі черевики;
  •  туфлі-човники;
  •  колготки (бежеві — якщо потрібно вирівняти тон, чорні — щоби приховати похибки).

Для гармонійного образу коротку спідницю слід носити з закритим верхом: вільними сорочками, топами й шовковими блузами. Це компенсує надмірну відкритість ніг, збереже акцент на них і знизить рівень відвертості образу. Взуття вибирайте акуратну без високого каблука.

Спідниця-олівець до коліна

Це класична довжина для такого фасону. Але також доступні варіанти «до» та «за» коліно. Це універсальна модна спідниця для повних і струнких. Вона добре підкреслює стегна, маскує зайве, робить стрункішими й надає особі вродливого жіночного силуету.

Кому підійде спідниця до коліна:

Підходить для дівчат будь-якої комплекції і зростання. Головне — знайти свою ідеальну посадку й довжину.

З чим носити спідницю-олівець:

  •  всілякі блузи, сорочки й топи;
  •  базові туфлі-човники;
  •  взуття на широкому каблуці для повних литок.

Пряма спідниця-максі

Спідниця-максі — ідеальний варіант, щоби заховати ноги від сонця, вітру чи людей. Вона приховає будь-які недоліки ніг, візуально витягне фігуру і створить гарний елегантний образ. Щоби виглядати в ній бездоганно, варто ретельно підходити до вибору довжини, звертати увагу на моделі з розрізами і високою посадкою.

Кому підходить:

Довгу спідницю найпростіше підібрати високим дівчатам. Власницям середнього або маленького зросту,  а невисоким потрібно трохи повозитися з цим питанням. Тому що неправильно підібрана максимальна довжина може приземляти і вкорочувати.

З чим носити спідницю-максі:

  •  підбори, особливо для невисоких;
  •  приталені топи;
  •  вільні блузи.

 

Як правильно вибрати спідницю за довжиною

Щоби не помилитися з довжиною спідниці, потрібно заздалегідь вивчити пропорції своєї фігури. Це допоможе знайти вашу ідеальну спідницю, яка збалансовує пропорції тіла й подарує розкішний вигляд за будь-якої комплекції. Розрахувати правильну довжину будь-спідниці під ваш зріст можна з допомогою формули.

 

Довжина спідниці

Формула (зріст множимо на число)

Зріст

Рекомендована довжина

Екстраміні

зріст * 0,18

170

30,6 см

Мініспідниця

зріст * 0,26

170

44 см

Спідниця-олівець

зріст * 0,35

170

59,5 см

Спідниця міді

зріст * 0,5

170

85 см

Спідниця-максі

зріст * 0,62

170

105,4 см

 

Ще важливо звертати увагу на горизонтальну лінію спідниці. Саме вона вирішує, як будуть виглядати ваші ніжки для оточуючих. Наприклад, якщо поділ «ріже» ноги у вузькій частині — вони будуть більш стрункими, а якщо перетинає в широкій, то додасть повноти.

 

Вибирайте модну спідницю 2021 правильної довжини — і насолоджуйтеся приємними компліментами кожен день!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()