Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

5 секретів стилю італійських жінок

04. 08. 2021

Справжні італійські жінки мають бездоганний смак. Відмінні риси їхнього стилю: жіночність, вишуканість і елегантність. Образи модних італійок можуть надихати на створення своїх трендових аутфітів. Навіть якщо тільки частково орієнтуватися на образ італійки, ваші образи будуть мати кращий вигляд. У цій статті експерти «Stella Ricci» розкривають головні секрети бездоганного італійського стилю, щоб ви завжди виглядали розкішно.

Італійський стиль в одязі жінок

«Красива фігура» — це основа італійського жіночого стилю. І це не тільки про зовнішність і силует. Італійський вислів «la bella figura» має на увазі цілу філософію життя, у якій прекрасно все — ваш одяг, зовнішність, манери й навіть ваша їжа. Це хороший приклад гармонії із собою, яка неминуче зробить вас впевненою й щасливою жінкою. А це вже більша частина успіху! Далі залишається підібрати якісні й прості за кроєм речі в приглушених відтінках, правильні аксесуари — і розкішний образ в італійському стилі готовий.

Як одягатися в італійському стилі: 5 модних правил

Одягатися з міланським шиком зовсім не складно. Щоб додати нотку італійської пристрасті в усі свої образи, дотримуйтесь таких порад.

Базовий гардероб — головна інвестиція

Правильно підібрані якісні речі базового гардероба — це запорука хороших образів для всіх жінок. Італійки в цьому ставленні дуже педантичні. Вони не дуже люблять культуру fast fashion. Для них важливо, щоб одяг був приємним, довговічним й добре сидів на фігурі. Для цього вони не шкодують грошей на якісні тканини й добрих кравців. Модниці знають ціну високоякісного базового одягу. Тому в гардеробі стильних італійок часто є речі з м’якого італійського трикотажу, шовку, кашеміру й льону. Добірні тканини й класичний крій по фігурі — краще позачасове вкладення у ваш гардероб.

Розкішна спідня білизна

Гарна спідня білизна автоматично додає 90 % до впевненості будь-якій жінці. Це завжди працює! Бездоганна білизна дає змогу відчувати себе по-особливому жіночною і привабливою, навіть якщо її  ніхто крім вас не бачить. А якщо до неї додати ще й коригувальні функції, то якісна білизна стає головною основою будь-якого образу.

Колірна гармонія й баланс

Базові кольори в образі простіше поєднувати між собою і вони найчастіше виглядають дорого. Насичені відтінки коричневого, бежевого, сірого й борового можна розбавляти приглушеними пастельними відтінками рожевого, блакитного, бузкового. В одному образі рекомендується поєднувати не більше ніж 3 кольори, щоб не перевантажувати загальне сприйняття. Такий мінімалістичний похід забезпечує витончений і збалансований аутфіт.

Поміж принтів популярні клітина, квіти й горох.

Ідеальна довжина — міді

Довжина міді — універсальна. Вона ідеально підходить для вечірніх і повсякденних образів, добре підкреслює красу ніг і завжди дає змогу виглядати гідно. Водночас сукні можуть бути строкатими, повітряними, з пишними рукавами та спідницями, або ж повністю приталеними, трикотажними, з глибокими вирізами на спині. Правильна довжина забезпечує природність і натуральність практично всім ауфітам.

Священна трійка: окуляри, сумка й туфлі

Щоби ви не вирішили сьогодні надягти, доповніть свій образ трьома найголовнішими аксесуарами італійських модниць: якісними окулярами, дорогою сумкою жорсткої форми й бездоганним взуттям. З ними навіть найпростіша футболка з джинсами будуть виглядати дорого і стильно. Це аксесуари, на яких ніколи не варто економити. Але й наявності кричущого бренду також варто уникати. Головне, щоби ці речі були базовими, якісними, зручними й довговічними.

Де купити італійські тканини для стильного одягу

Для пошиття красивого і якісного одягу в італійському стилі цілком логічно вибрати італійські тканини. Інтернет-магазин «Stella Ricci» — відмінний приклад натурального італійського текстилю в приємних базових і яскравих святкових відтінках. Одяг із таких матеріалів славиться відмінним складом, високою якістю і довговічністю. Вона приємна до тіла, практично не утворює ковтунів, має стійкий колір та добре пропускає повітря. Речі з італійської тканини завжди красиві й комфортні, тому відмінно доповнюють діловий, повсякденний та вечірній стиль.

Італійський стиль — це приваблива жіночність, дивовижна елегантність і принадна чуттєвість. Стильні образи з добірної італійської тканини допоможуть бути впевненою в собі та своєму зовнішньому вигляді.

 

Дотримуйтесь простих модних правил від італійок, щоби завжди одягатися стильно з нотками італійського шарму!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()