Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

6 правил королеви

28. 03. 2024

         Як виглядати дорого та почуватися королевою? Наче таке легке питання. Купуй все дороге та модне - і буде тобі щастя. Але ж ні! Навіть дорогими речами можно зіпсувати образ, якщо обрати варіанти, які тобі не пасують або неправильно їх поєднати.

Ми підготували 6 принципів, дотримуючися яких, ви будете виглядати на 100!

1. Охайний одяг

Чисте, випрасоване вбрання з рівними строчками та з якісних тканин - перше, що буде впадати в очі і ніякі бірки не виправлять ситуацію.

2. Портретна зона

Правильно підібраний відтінок волосся, зачіска, доглянуте волосся та шкіра обличчя, здоровий зовнішній вигляд (якщо зі сном не склалося, обов'язково використовуємо засоби екстреної допомоги - пачі, маски, спеціальні креми, щоб освіжити шкіру обличчя та надати сяячого вигляду).

3. Нігті

Головне - здорові, вчасно доглянуті нігті, їх актуальна форма, колір та довжина, плюс доглянута шкіра рук (теж привертає увагу!). 

3. Підробки - геть!

Це аксіома! Якщо бюджет невеликий, то краще віддати перевагу, наприклад,  якісному аксесуару "без імені" ніж підробці з біркою на фоні ниток, що стирчать та нерівних строчок. Адже людина яка дійсно носить брендові речі одразу впізнає підробку і ваша самооцінка навряд чи буде на високому рівні.

4. Обирайте індивідуальний пошив

Так, це не дешево, але воно того варто! В кінці ви маєте стильну індивідуальну, єдину в своєму роді річ, яка ідеально сидить по вашій фігурі, має актуальний крій та пошита з якісної тканини, яку обрали саме ви. В цьому вам допоможуть італійські тканини від компаніі Stella Ricci, що вже 23 роки працює на задоволення потреб жінок України і не тільки.

5. Підтягнуте тіло

Ну що тут сказати, підтягнуте тіло та королівська осанка прикрасять будь-який одяг.

6. Взуття

Тут економити не можна і крапка! Взуття - доглянуте, актуальне, зручне.

Образ повинен бути гармонійним та лаконічним, не можна на супер портретну зону вдягнути лахміття і навпаки та бути "вау". Обирайте золоту середину і пам'ятайте, що саме всередині, в першу чергу, ви повинні почуватися королевою і тоді зовнішня складова легко підтягнеться!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()