Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Топ 6 правил, щоб виглядати дорого

26. 02. 2023

            На перше, що ми дивимося, коли бачимо людину, знайомимося з нею, на підсвідомості приймаємо рішення чи хочемо зав’язати спілкування – її зовнішній вигляд – міміка, одяг, загальна дбайливість про свою зовнішність. Зрозуміло що після перших 1-5 хвилин саме спілкування буде все зрозуміло з внутрішніми ознаками людини (ну плюс/мінус), але це «зовнішнє» досить сильно впливає на наше подальше рішення. Ми не будемо казати як важливо бути ерудованим, чемним і доброзичливим у спілкуванні, а зосередимося саме на зовнішніх моментах. Однак внутрішнє не знецінюємо! Тому склали ТОП головних факторів, які допоможуть вам виглядати дорого, виявити інтерес до себе та привернути увагу. Про епатаж не говоримо!))

Портретна зона

Не один навіть самий модний та крутезний костюм не врятує, якщо ви будете виглядати як після триденного гуляння без сну. Тому

- приділяємо увагу повноцінному сну (ідеально, якщо ви будете захвачувати так званий місячний сон – з 22 до 24 годин)

- користуємося хорошими правильними засобами для догляду за обличчям, щоб допомагати залишатися шкірі сяючою, доглянутою та зітерти сліди втомленості

- макіяж повинен відповідати місцю та часу доби (пам’ятайте, в тренді зараз природність)

- всміхайтеся, посмішка робить чудеса))

- правильно підібрана стрижка, довжина та колір волосся відіграють значну роль в портретній зоні

Пастельні відтінки

 Задача в цьому випадку привернути увагу не по типу «ого!», а «яка краса і гармонія». Спокійні відтінки надають образу легкості, благородності. Ще доцільний варіант – ахромати. Обов’язково згадуємо про схеми кольорових поєднань.

Аксесуари

Актуальні, якісні аксесуари підкреслять і урізноманітнять будь-який образ. Шарф, сумочка, сережки, браслет, ремінь тощо.

Мінімалізм та локанічність в образі

Що занадто, то не здраво! Ні – надмірному оверсайзу та прилеглості, міні одягу. Ні – навіть модним речам, які вам геть не пасують. Одяг повинен мати ідеалу посадку та бути з якісних тканин.

Взуття

Взуття повинно бути актуальним (або база!), чистим, добре доглянутим.

Манікюр

Запам’ятайте, дорого виглядає природній, в пастельних тонах середньої довжини манікюр, а не витвір мистецтва майстра манікюру з фантазійним малюнком на гострі довжелезні нігті. Уж вибачте, хто так полюбляє.

 

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()