Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Як носити найбільш модну спідницю літа 2020

30. 07. 2020

Шовк використовують для пошиття розкішних жіночих вбрань. Одяг з нього славиться красою, оригінальним дизайном, витонченістю і ніжністю. У 2020 році неймовірно популярною стала саме шовкова або атласна спідниця. У цій статті ви дізнаєтеся, як виглядає наймодніша спідниця літа і з чим її носити, щоб виглядати чарівно.

Особливості шовкової спідниці

Струмлива спідниця з шовку – одна з найкращих речей родом з 1990-х. Вона прекрасно виглядає з тонкими літніми блузами й об'ємним теплим трикотажем. Її можна носити з елегантними топами і базовими футболками, витонченими босоніжками та масивними кросівками. Але який би варіант ви не вибрали – гарантовано отримаєте жіночний привабливий образ.

Спідниця з натурального шовку залишається комфортною незалежно від погоди. Це головна перевага тканини, яке дозволяє носити речі цілий рік. Але це далеко не єдиний плюс матеріалу.

Переваги шовкових спідниць:

• гіпоалергенність;

• повітропроникність;

• міцність;

• невелика вага;

• ефектний дорогий вигляд.

Шовкові тканини відрізняються м'яким приємним блиском, якого не має жодна інша натуральна тканина. Всупереч зовнішній тонкості й ніжності, шовкова нитка набагато міцніша бавовни, до того ж стійка проти грибка, цвілі й патогенних форм життя. Міцні, але рідкі нитки дозволяють тілу «дихати», відмінно вбирають вологу шкіри та залишаються при цьому сухими на дотик. Завдяки цьому ми відчуваємо себе максимально комфортно в шовковому одязі навіть самим спекотним літом. При цьому легкий шовк відмінно зігріває і в холодну пору року, підтримуючи оптимальну для тіла температуру.

Зверніть увагу! Шовкова спідниця – це універсальна річ, яка підходить для розкішних вечірніх і комфортних повсякденних аутфітов в будь-яку пору року.

Актуальні моделі спідниці з атласу і шовку

Сучасна модна спідниця належить до білизняного стилю. Її фасон більше нагадує тонку нижню спідницю, але носиться як основний варіант одягу. Виготовляється вона з ніжного шовку або більш щільного атласу, може декоруватися мереживом. Такі невагомі і романтичні моделі виступають однією з версій культових виробів slip-dress.

Чуттєва спідниця-сліп – ідеальна база для створення жіночних образів. Вона має багато варіантів, які залежать від фасону і довжини. Найбільш популярними видами залишаються:

• пряма;

• «олівець»;

• «дзвіночок».

У центрі уваги залишаються асиметричні спідниці довжини міді. Вони ідеально вписуються в будь-яку капсулу жіночого гардероба. За допомогою подібного базового виробу можна створювати оригінальні образи на кожен день.

З чим носити шовкову спідницю

Спідниця зі струмуючого шовку добре поєднується з будь-яким верхом. При цьому щоб ви не вибрали в якості взуття – вийде ніжний образ. Шовкові спідниці пастельних відтінків візуально добре освіжають, виглядають дорого й елегантно в поєднанні з будь-яким мінімалістичним верхом.

Добре поєднується з гладкою шовковою спідницею більш щільний і текстурний верх. Хоча й атласні варіанти також виглядають ефектно. Шовковистий топ в такому випадку краще вибирати тон в тон або з різницею на пару тонів. Як верх найбільш популярними залишаються:

• однотонні футболки з коротким рукавом;

• шифонові блузи і сорочки;

• літні кроп-топи;

• тонкі і теплі трикотажні речі;

• піджаки.

В якості зручного повсякденного способу найчастіше використовується шовкова спідниця в поєднанні футболкою і кедами. Для святкового виходу спідницю комбінують з ефектною блузою і розкішними босоніжками. Офісний образ легко створюється за допомогою спідниці, піджака, що добре сидить, човників і базового топа.

Зверніть увагу! Для повсякденного стилю підходять комплекти одягу в яскравих кольорах або з принтом. Для романтичного і ділового стилю краще підбирати речі в однотонній гамі.

Італійський натуральний шовк – запорука ідеального образу

Шовковий одяг завжди виглядає стильно, дорого, вишукано. Але недорогий шовк з Китаю або Туреччини найчастіше має невелику щільність, менш міцний і швидше зношується. Синтетичні варіанти сильно електризується і можуть викликати неприємні відчуття на шкірі. Тому вибираючи базову спідницю, краще віддавати перевагу моделі тільки з високоякісного матеріалу.

Важливо! Залежно від якості шовкової тканини зовнішній вигляд і тактильні відчуття будуть істотно відрізнятися. Рекомендуємо купувати або шити вироби тільки з перевірених натуральних матеріалів.

Купити натуральний італійський шовк можна на ricci.com.ua. Одяг з такої тканини приємний до тіла, завжди має бездоганний охайний вигляд і при правильному догляді служить кілька десятків років.

 

Побалуйте себе якісною спідницею з натурального шовку для створення неперевершених жіночних образів!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()