Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Ахромати. Що це таке та як їх поєднувати.

03. 11. 2022

Ахромати. Що це таке та як їх поєднувати.

 

Ахромат з грецької означає безкольоровий.

«Як це?» - запитаєте ви. Дуже просто! – чорний, білий та сірий – це ахромати, колір в них абсолютно відсутній, хоч ми і називаємо їх кольорами. Вони нейтральні. Тому саме ахромати є БАЗОЮ гардеробу. Вони чудово поєднуються як між собою, так і по одинці. Саме до ахроматів стилісти рекомендують додавати яскравий акцент (якщо ви боїтеся переборщити або зовсім консервативні), щоб зробити свій образ більш живим, різноманітним. І не обов’язково цілий елемент гардеробу, достатньо просто деталі чи аксесуару і ви в тренді :)

Якщо з білим та чорним все зрозуміло – поєднуємо будь з чим і отримуємо чудовий образ, то що робити з сірим?!Якщо вірити фізикам, то саме сірий колір сприймається нашим зором як гармонійний. Якщо змішати два кольори в однаковій пропорції, які розташовані на протилежних сторонах кольорового кругу, то ми отримаємо саме нейтральний сірий колір. Однак ми знаємо що є темно-сірий, світло-сірий, графіт, платиновий сірий та інші його відтінки, тому при поєднанні з іншими кольорами, їх відтінок та інтенсивність теж будуть грати роль.

Ми підготували 8 варіантів найвдалішого поєднання сірого ахромату з різними кольорами.

     1. З ахроматами чудове поєднання, яке надає образу мінімалізму, та виглядає благородно. Цей варіант підходить всім кольоротипам.

     2. Сірий+рожевий – в пастельних відтінках дуже добре підійде блондинкам для ніжного жіночного образу, а якщо ви брюнетка, то вам краще обрати фуксію.

     3. Сірий+жовтий – як на мене краще обрати саме яскравий жовтий (навіть лимонний), тоді поєднання буде грайливим та привабливим.

     4. Сірий+відтінки зеленого – смарагд, зелена трава, фісташка. Якщо перші два можна обрати і в якості доповнення аксесуарами, то фісташку краще поєднати в повноцінному елементі гардеробу, так ви будете виглядати ніжно, спокійно, елегантно.

     5. Сірий+коричневий – варіант в англійському стилі, виглядає стримано, але доречно та благородно.

     6. Сірий+бежевий – гарне поєднання, коли сірий не глибокий. Гарно поєднується сірий і з бежевими аксесуарами. Підійде для класики, кежуал та смарт кежуал.

     7. Сірий+червоний(бордовий) – з бордо ми отримаємо глибоке поєднання, з червоним – яскраве та контрастне.

     8. Сірий+блакитний – по принципу поєднання з фісташкою – ніжний, романтичний образ при умові використання світло-сірого.

Насправді поєднань може бути ще більше, бо все ж таки ахромати – це тренд поза сезоном. Головне – обираємо поєднання згідно своєму кольоротипу, під свій настрій та відчуття. І не забувайте експериментувати! –це може вас ще здивуватиJ

А довірити вибір краще спеціалістам, тобто нам – Stella Ricci, бо наші тканини завжди актуальні та в тренді, а поєднання кольорів в принтах саме найкраще. Дзвоніть нам або зразу оформлюйте замовлення на нашому сайті! Вибір величезний!

 

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()