Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Ефектні вечірні сукні на випускний 2020

11. 03. 2020

Щоб виглядати чудово, до усіх важливих свят слід готуватися заздалегідь. Випускний – це одна з таких хвилюючих і точно неповторних подій. Це красивий етап переходу юних школярів в доросліше і самостійніше життя. Тому й виглядати хочеться красивіше, доросліше. Ми пропонуємо ознайомитися з сучасними трендами на вечірні сукні, щоб ви швидше підготували розкішний образ на випускний!

Ідеальна сукня на випускний 2020

При виборі фасону вашої прекрасної сукні, обов'язково враховуйте особливості фігури. Заздалегідь продумайте, на чому хотілося б зробити акцент, а що трохи приховати. Приміром, візуально скоректувати пишні стегна допоможуть багатошарові спідниці, а животик – завищена талія. Вузькі плечі збалансують модні цього року рукави-ліхтарики, широкі – симетрична сукня на одне плече.

Рекомендації по вибору сукні:

  • хороша посадка – вибирайте сукню вашого розміру та фасону;
  • вдалий колір – визначите для себе палітру вашого типу кольору;
  • комфорт – вибирайте приємні до тіла тканини та зручний крій.

Сукня правильного розміру і фасону практично збере увесь образ і підкреслить вашу красиву фігуру. Але щоб не виглядати блідо або надмірно яскраво, важливо вибрати правильний відтінок наряду. Якщо ви не хочете довго з'ясовувати «весна» ви, «осінь», «літо» або взагалі щось середнє, досить звернути увагу на ваш метал. Власницям світлої шкіри, яким більше йде срібло, підійдуть кольори з холодним відтінком. Дівчатам, яким більше йде золото, підійдуть теплі кольори. Якщо ви яскрава особа з вираженими рисами обличчя, вибирайте насичені самодостатні колірні поєднання. Представницям м'якших контурів підійдуть ніжні півтони.

https://ricci.com.ua/ukr/kruzhevo-na-organze-201-mr732201-mr732
Мереживо від Ermanno Scervino 201/mr732
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.192-gg736192-gg736
Ручний розпис на органзі 192/gg736
https://ricci.com.ua/ukr/shifon-161-ps547-161-ps547
Шифон деграде 161/ps547
https://ricci.com.ua/ukr/kruzhevo-3d-na-setke201-mr720
Мереживо на сітці 201/mr720
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.182-sr978182-sr978
Дюшес 182/sr978
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.182-ps677182-ps677
Оксамит деворе 182/ps677
https://ricci.com.ua/ukr/tkan-art.201-ag720201-ag720
Каді "Токіо" 201/ag720

Головні тренди випускних суконь

У 2020 році красиві випускні сукні представлені більше в ніжних відтінках актуального кольору морської хвилі й у витонченій пастельній палітрі: бежевій, пудрово-рожевій, персиковій і т.д.. Популярними залишаються псукні-«русалки», класичний А-силует, а також мінімалізм й асиметрія. Але крій ми рекомендуємо вибирати виключно під себе.

Модні фасони суконь 2020:

  1. Сукні з кейпами.
  2. Сукні з пишними рукавами.
  3. Моделі в ретро-стилі.
  4. Асиметричні.

Створити королівський образ допоможе сукня з кейпом, яка зовні нагадує мантію королеви. Виглядають вони прекрасно на високих і струнких. Об'ємні рукави прекрасно виглядають в ніжних романтичних образах. Вироби в ретро-стилі добре підкреслюють талію та виглядають дуже жіночно. Оригінальні асиметричні моделі завжди привертають увагу, а також легко компенсують невеликий ріст та широкі плечі.

Купувати або шити сукню на випускний вечір?

Зшити сукню на випускний або купити – це одна з головних дилем напередодні важливого заходу. Найчастіше купівля готової моделі здається нам привабливішою і менш витратною. Адже не треба шукати кравця, вибирати тканини і чекати, коли ж сукню зшиють. Ви вже бачите готовий результат. Але є декілька важливих нюансів, які також слід враховувати, роблячи свій вибір на користь одного з варіантів.

Переваги зшитої вечірньої сукні :

  • ідеальний крій по фігурі, який враховує всі індивідуальні особливості;
  • можна бути впевненими в якості тканини і її приємних тактильних властивостях;
  • гарантована ексклюзивність вашого вбрання;
  • можливість створити сукню своєї мрії;
  • сукня може повторювати брендові моделі, але коштувати в десятки разів дешевше.

Іноді складно знайти ідеальний готовий варіант. Тому часто доводиться задовольнятися тим, що є. В цьому випадку пошити сукню буде зручніше і розумніше. Якщо ви маєте нестандартну фігуру, зріст або вимогливі у своїх смакових перевагах, то краще всього звернутися по допомогу до досвідченого майстра, який врахує усі побажання і створить для вас справжній шедевр.

Вибираємо тканину для випускної сукні 2020

У новому сезоні дизайнери представили величезну кількість суконь з різними фактурами. Наймоднішими і такими, що підходять під випускний вечір будуть невагомі легкі матеріали, мереживний декор та напівпрозорі елементи. Щільні сукні з глянсовою фактурою також виглядають чарівно. Але слід пам'ятати, що візуально вони можуть додавати об'єм, а тому підійдуть не усім. Ще в тренді рослинні мотиви і лаконічна геометрія.

Вдалі фактури випускної сукні :

  • шифон – для легких витончених суконь;
  • фатин – тримає форму, створює красивий об'єм;
  • гіпюр і мереживо – для вишуканих статусних нарядів;
  • шовк і атлас – ніжні струмуючі вироби з розкішним блиском;
  • оксамит – для ефектних царських образів.

Прикрасити сукню на випускний 2020 можна вишивкою, пір'ям, бахромою і напівпрозорими вставками. Для сліпучих сяючих суконь підійдуть паєтки, стрази, блискітки і люрекс, які також нині в моді. Купити якісну тканину для випускної сукні можна в магазині «Stella Ricci». Вас чекає великий вибір стильних натуральних матеріалів італійської якості.

 

Бажаємо вам створити приголомшливий випускний образ, який допоможе покорити всіх своєю привабливістю та почувати себе чудово!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()