Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Як створити розкішний образ з популярною бахромою 2019

28. 08. 2019

Одяг з бахромою підходить для створення легких і оригінальних образів. Сьогодні вона активно використовується в якості декору. Але не всі знають, з чим її поєднувати, щоб наряд виглядав стильно і ексклюзивно. Сьогодні ми розповімо, як правильно носити одяг з бахромою, щоб ви насолоджувалися своїм аутфітом і отримували приємні компліменти.

Трендова бахрома в різних стилях 2019

Бахромою називають вільно звисаючу тасьму, підвіски у вигляді ниток, пряжі, шкіри або намистин. Вона може виглядати забавно, стильно, романтично і сміливо. Все залежить від її довжини, матеріалу і кольору. Такий декоративний елемент підходить всім, незалежно від віку і фігури. Бахрома родом з 20-х років XX століття, але в стилістичному плані вона давно вже вийшла за рамки стилю ретро.

Популярні стилі в одязі з бахромою:

  • • бохо і хіпі;
  • • кантрі та рок;
  • • гламур і кежуал.

Сьогодні бахрома прикрашає не тільки одяг, але і взуття, аксесуари. Вона розкішно виглядає в повсякденних і вечірніх сукнях. У помірній кількості може навіть доповнити офісну блузку. Хоча все ж не варто активно впроваджувати подібні елементи в діловий стиль, так як він втратить левову частку своєї серйозності. А загалом одяг з бахромою органічно виглядає в літніх і осінніх образах.

 

Фрагмент 181/v5-6/2      Собачка 000/m2-204/1      Декор 000/s7-07

 

Як правильно носити одяг з бахромою

Перш ніж доповнити свій гардероб речами з актуальними звисаючими нитками, слід запам'ятати деякі особливості. Такий оздоблювальний елемент завжди привертає до себе багато уваги. Він виглядає оригінально і викликає непідробний захват, особливо коли речі знаходяться в динаміці. Тому найголовніше правило для бахроми - унікальність. Вона повинна виступати головним і єдиним акцентом у вашому образі, щоб не перевантажувати його.

Особливості бахроми:

  • 1. Візуально надає об'єму, підходить для корекції фігури.
  • 2. Прекрасно поєднується з базовими однотонними речами.
  • 3. Органічно виглядає з денімом і одягом з етнічними мотивами.
  • 4. Можна носити з високими підборами, босоніжками, чобітьми і об'ємними кросівками.
  • 5. Аксесуари з бахромою доповнять будь-який повсякденний наряд.

Одяг з бахромою візуально вирівнює пропорції тіла і легко надає додаткового обсягу в області грудей, стегон. Але поєднувати її завжди слід з простими нарядами без текстури поверхні, щоб в цілому не перевантажити образ. Ще довга бахрома чарівним чином робить будь-яке коротке плаття або міні-спідницю не такими зухвалими, що дозволяє носити їх хоч кожен день.

Модний одяг з бахромою в 2019

Зараз особливим попитом користуються спідниці і сукні з бахромою. Вони можуть повністю складатися з динамічних смуг або концентруватися тільки на подолі. Щоб зробити образ ефектніше, можна вибрати бахрому контрастного кольору. Топи з довгою тонкою «локшиною» візуально витягнуть силует. Вони також створюють незвичайний ефект короткого плаття, яке захочеться розглянути ближче. Спідниці в поєднанні з напівпрозорими блузами, базовими футболками та сорочками послужать прекрасним варіантом романтичного аутфіта.

Модний одяг з бахромою:

  • 1. Топи, футболки.
  • 2. Спідниці.
  • 3. Плаття.
  • 4. Штани й комбінезони
  • 5. Куртки.

Сукні та комбінезони з граючими висульками - ідеальний варіант вечірнього образу. Шкіряні куртки, пончо і накидки з бахромою нададуть легкості і грайливості в нудні образи. Важливо, щоб одяг з таким декором був правильного розміру, інакше ви ризикуєте виглядати трохи безглуздо. В інтернет-магазині «Stella Ricci» ви знайдете тільки якісну італійську тканину для створення ексклюзивних речей з ідеальною посадкою.

 

Тасьма 000/m10-12/2      Тасьма Chanel 000/m10-12/1      Бахрома 000/m8-30/2

 

Поспішайте насолодитися останніми теплими днями в стильному одязі з грайливою бахромою!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()