Рус Укр
Зворотний дзвінок

На сумму

234 234 грн.
Корзина 9
Каталог

Кораловий рай: як правильно поєднувати наймодніший колір 2019 року

09. 01. 2019

За версією Pantone цього разу найбільшою мірою на подіумах був присутній колір Living Coral. Цей оптимістичний, життєстверджуючий і трохи дитячий відтінок обов'язково зробить ваше життя і гардероб яскравіше. Пропонуємо швидше поекспериментувати з вдалими поєднаннями трендового кольору в одязі.

Впроваджуємо колір PANTONE 16-1546 - Living Coral в свій гардероб

Енергійний і привабливий колір живого корала підходить для створення помірних і насичених образів. Колір досить складний, оскільки комбінує помітний помаранчевий пїдтон з ніжним рожевим відтінком. Але він чудово поєднується з іншими модними кольорами року за версією Pantone, особливо з апельсиновими, рожевими і коричневими нотками.Спокійні варіанти поєднань з кораловим кольоромНайкраще інтегрувати колір живого корала в свій повсякденний гардероб за допомогою м'яких неконтрастних відтінків. Такі поєднання в одязі виглядають неймовірно жіночно, ніжно і легко. До того ж вони буквально заворожують своїм виглядом в динаміці.

Головні кольори для м'яких переходів з кораловим:

1. Пилова троянда.

2. Карамельний.

3. Сірий і білий.

Світлий коралово-оранжевий колір близький до відтінку пиловій троянді. Це кращий вибір для романтичного образу. Кольори виходять м'якими, ненав'язливими і надають шкірі здорового сяйва. Для ділових аутфітов краще комбінувати Living Coral з усіма бежевими, карамелевими і шоколадними відтінками. Не менш стримано виглядає кораловий в поєднанні з сірим і білим кольором. Це безпрограшна комбінація, яка проста у втіленні, але виглядає свіжо і цікаво.

Яскраві образи в одязі з кольором живого корала

Носити колір Living Coral саме задоволення! Він чудово підходить для створення «соковитих» комплектів і експериментів в одязі. Виграшно виглядають поєднання, які навіяні самою природою. Наприклад, можна пограти з усіма відтінками синього кольору. У будь-якому випадку комплект вийде яскравим, насиченим і справді яскравим.

Кращі кольори для контрасних сполучень:

1. Всі відтінки синього.

2. Апельсиновий.

3. Фіолетовий і бордовий.

Така палітра завжди виглядає по-літньому ефектно. Але краще, коли домінує один колір, а інші більш м'які. Якщо ви обираєте насичений кораловий відтінок в якості головного акценту, стежте, щоб помітна річ була гарної якості. Особливо це стосується образів в чорному total look. Такий трюк допоможе виглядати дорого і стильно, адже саме яскраві деталі, які притягують погляд, задають тон всьому образу.

Кому підходить головний колір 2019 роки?

Кораловий колір відрізняється широким набором півтонів, які підходять всім. Засмаглим дівчатам слід обирати відтінок ближче до теплого помаранчевого кольору, а власницям світлої шкіри - ближче до холодного рожевого. Якщо ви все ж не впевнені в правильності вибору підтона, можете змістити кораловий колір вниз, використовуючи його в брюках і спідницях.

Найкраще живий корал проявляє себе на гладеньких струмуючих тканинах. Тому обов'язково придивіться до шовкових і атласних топів, блуз і суконь-комбінацій. У «Stella Ricci» вас чекає шикарний асортимент тканини італійського якості для створення ексклюзивних трендових нарядів.

Бажаємо вам барвистого і насиченого року з оптимістичним кольором Living Coral!

Інші новини
Підписка на новини
Отримуйте тільки актуальну інформацію про наші акції та новинки
Порівняння товарів ()